delegacje - Księgowość

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 26 maja 2015, 13:33

BATON II pisze:Do st.księgowy czy ala 123 ? Nadajemy na różnych falach - Ty nadal swoje .Złośliwa i uszczypliwa nie jestem.Skora tak bardzo zależy Ci na swojej racji - to ją masz.Życzę mniej emocji i pozdrawiam :)
oj kobieto brak mi słów.....ale o twoja księgowosć nie moja u mnie nie ma takich idiotyzmów jak u ciebie , a jeżeli ktos pyta mnie o podstawy prawne to przywołuje je ... nie tak jak ty
i jeszcze jedno ... akurat nie jestem i nie podszywam się pod nick st.księgowy ani nikogo innego na tym forum tu od pewnego czasu jestem ala123 a wczesniej misi i dosieczka
ala123

Napisano: 26 maja 2015, 22:37

Pozostawiam bez komentarza bo taki wywód jak Twój trudno komentować - jesli się nakręcasz to nie rob tego kosztem obrażania innych - co Ty wiesz o mojej księgowości.Aby oceniać innych zacznij od siebie,Spokoju i więcej luzu.
BATON II

Napisano: 27 maja 2015, 7:16

oj kobieto wyluzuj trochę jestes tu od niedawna i nie każdy zgadza się z twoimi wywodami ( trudno się przyznać że ktos ma inne zdanie)a jak pytają o podstawy to je podaj a nie obrażaj innych i innym nie zarzucaj że obrażają ciebie bo w moich wypowiedziach niema nic obrażliwego, to ty się czepiasz i przytykasz łatkę o podpinanie się pod inne nicki trochę powagi i zegnam cie ozięble
ala123

Napisano: 27 maja 2015, 9:08

Ala 126 - A ja Cię witam ciepło - trzeba mieć klasę , żeby mądrze się wypowiadać :)
BATON II

Napisano: 27 maja 2015, 9:24

czytam wypowiedzi i stwierdzam, że nikt tu Batona nie obraził , i zgadzam się ze stwierdzeniem jej " trzeba mieć klasę, żeby mądrze się wypowiadać" tylko szkoda że osoba pisząca tak mądre słowa nie stosuje się do tego
stokrotkakotka

Napisano: 27 maja 2015, 10:19

Do stokrotkakotka - "czy ty wiesz chociaż o czym piszesz jakie badania nie dotyczy to pracowników którzy jada w delegacje własnym samochodem nie siej zametu" - to jest cytat z wypowiedzi ali 126 - wiem co piszę i żadnego zamętu nie siałam więc jesli kto się mądrze wypowiada to nie pisze w ten sposób.Łatwiej jest nam oceniać niż być ocenianym .Pozdrawiam :)
BATON II

Napisano: 27 maja 2015, 12:06

nie tłumacz się Baton bo nadal się pogrążasz i skończ ten temat
stokrotkakotka

Napisano: 27 maja 2015, 13:04

Kłócicie się o przepisy, które juz nie obowiązują :lol:

Rozporządzenie z 2004 r. (wraz z aktualizacją z 2011 r.) jest uchylone. Obecnie obowiązującym jest rozporządzenie z dnia 17 lipca 2014 r. (poz. 949) :)
zonk

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x