W tej branży kokosów nie ma, ale nie dowiesz się nie uczestnicząc w rekrutacji.6i9 pisze:kronos śmieszne to i zabawne i powiedz mi ile na start dostanę
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - wymówki.6i9 pisze:no nic tylko pakować cały majdan i przeprowadzka, zejdź na ziemię
Piszę, ze jeśli gdzie indziej jest lepiej, to właśnie tak należy zrobić. To logiczne rozwiązanie. A skoro wszędzie jest tak samo źle, to pozostaje zmienić branżę albo zaakceptować fakt, że w tej działce wynagrodzenia są oględnie pisząc średnie.No przecież najpierw piszesz że jak nam zarobki nie pasują w naszym OPS to mamy szukać w innych OPS-ach tyle że w całej Polsce są podobne zarobki a dla 600 zł przeprowadzać się na drugi kraniec Polski to raczej mi się nie kalkuluje
Ale ja nigdzie nie napisałem, że to łatwe. Ale na Twoje decyzje zawodowe największy wpływ masz ty sama, nikt inny. Jeśli uważasz, że zasługujesz na większe pieniądze i jesteś przekonana, że ktoś jest gotowy Ci te większe pieniądze zapłacić, to co Cię powstrzymuje?6i9 pisze:Życie wygląda zupełnie inaczej niż Ty piszesz, licząc wydatki na dojazd + mój stres
( różne warunki pogodowe) to nie opłaca mi się to, zdejmij różowe okulary