Pomijam już niepokojący trend zapoczątkowany przez pajaców w stylu Szpaka i Madoxa.
Co z tymi chłopami? Dlaczego metroseksualizm staje się ich obsesją? Koleżanki mi mówią że ich faceci nie potrafią gwoździa wbić do ściany. Są lalusiowaci, kapryśni niczym Paris Hilton, delikatni i nieporadni. Mają dwie lewe ręce tam gdzie im nie płacą albo gdzie trzeba wykonać wysiłek fizyczny za free (obowiązki w domu). Takie postawy zauważam także w telewizji i internecie. Mężczyźni zatracają swoje naturalne cechy. Zanika gdzieś testosteron. Czystość, pielęgnacja, obcisłe stroje, twarz bez mankamentów, żel na starannie wymodelowanych włosach (spróbuj poczochrać a zobaczysz jaka ostra będzie reakcja). Prysznic 2-3 razy w ciągu dnia. O wzięciu w delikatne dłonie kibla ze śmieciami, warzywa do obrania, łopaty do zrzucenia węgla, kosiarki do trawy czy nie daj boże mopa do podłogi nie ma w ogóle mowy. Wystarczy obejrzeć \"surowych rodziców\" by zobaczyć że ci młodzi \"panowie\" wyrastają na męskie laleczki.
Co się dzieje?!
Dlaczego faceci niewieścieją?
Re: Dlaczego faceci niewieścieją?
zgadzam się, jednak w dzisiejszych czasach mężczyzna powinien o siebie dbać i ładnie pachnieć, lepiej dbać o wygląd niż udawać zapoconego siłacza
Dbać jak najbardziej ale też nie uciekać od męskości.
Madox i Szpak to juz nie mężczyźni to okropne co z siebie robią
Może jestem staroświecka ale mężczyzna powinien być po prostu mężczyzną, sama się łapię że nie jestem pewna czy przeglądam w sklepie wieszak damski czy męski. A dlaczego? Tego nie wiem.. może dlatego że kobitki są coraz bardziej samodzielne i Panom grunt pod nogami się usuwa.... Albo za dużo jest kobiet samosobiewystarczalnych? Ja tam wiem, że śróbkę wkręcę, ale wolę czekać na mojego męża, aż zrobi to sam
(a ja czekam z obiadkiem na palniku... 

I dobrze. Chłopa nie można uczyć wygód i \"babowania\".
Każda płeć ma swoją rolę i przeznaczenie.
Każda płeć ma swoją rolę i przeznaczenie.
Oprócz Dlaczego faceci niewieścieją? - HYdE PaRK przeczytaj również:
szukam pomocy
\"Wara od mojej macicy!\"
Aborcja SP
Chodzą mi po głowie kolędy
Dlaczego kościół wpier....a się w politykę, kulturę i sztukę?
Robisz zakupy w Biedronce biedaku?
Nekrokicz
Czy za rządów PiS-u będę musiał chodzić do kościoła?
Magiczny władca \"lemingów\"
czyli wszystko
mija kolejny 4 - PRZYPOMNIENIE
ale klient
szukam pomocy materialnej i finansowej
potrzebny klej, papier
To już wojna?
Czujecie się obudzeni po sobotnim marszu?