Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK

Strona 13 z 28    [ Posty: 274 ]

Napisano: 26 cze 2013, 15:11

Wchodzi młody chłopak do tramwaju a tu wszystkie miejsca zajęte przez starszych ludzi. Wściekły mówi pod nosem:- Chol..ra! wymyślili by już taki proszek, żeby ich posypać i wystrzeliliby wszyscy w kosmos! Na to odwraca się jedna kobieta i mówi.
- Nie martw się synku, jak będziesz w moim wieku na pewno już taki proszek wymyślą.
~do Adama

Napisano: 26 cze 2013, 16:01

Ta dyskusja jest haniebna. Nie rozumiem jak można wrzucić taki temat. Po co? Tylko po to żeby wkręcać ludzi? Ciesz się Adam , udało ci się. Ale nie czujesz się trochę głupio?
Zostało ci jeszcze wiele tematów: np dlaczego w opsach pracują ludzie mali, rudzi, matki dzieci, łysi faceci, panowie z brzuszkami, rozwiedzeni , wdowcy.. Jeszcze zostało ci sporo obszarów do zagospodarowania, jeszcze wielu osobom możesz zrobić przykrość. Nie życzę ci powodzenia
~ada

Napisano: 26 cze 2013, 16:32

skoro TY zajmujesz się takim tematem, to musisz być mocno sfrustrowany/co starsza pracownica okazała się lepsza? i teraz się wyżywasz?/ no i te Twoje mądrości, zachód, nowoczesne zarządzanie, myslisz,że życie polega na łażeniu z tablecikiem? załóż rodzinę, zrób dzieci i zacznij żyć, tak naprawdę a nie wirtualnie przy kompie po wódce, czy co tam pijesz, jesteś \"sierota\" i tyle.
~fert

Napisano: 26 cze 2013, 16:40

dobrze powiedziane
~no

Napisano: 26 cze 2013, 18:15

Stajemy sie krajem dziadów.
~Adam

Napisano: 26 cze 2013, 19:17

he he he
~młody mopsiarz

Napisano: 26 cze 2013, 21:16

dziadów w jakim sensie?tak się zachwycasz zachodem a ja tam spotkałem ludzi ,którzy pracują po 70 a nawet po 80 w zawodach,gdzie jest kontakt z innymi ludźmi, więc powiedz o co ci gościu tak naprawdę chodzi, bo wg mnie to mentalnie masz ponad 100 lat, powtórzę jesteś \"sierota\" PO PRL-U.
~fert

Napisano: 26 cze 2013, 22:02

Nie wiem Adam , ile masz lat , ale współczuje ci , dla takich ludzi jak ty wyobraźnia kończy się na 35 roku życia.
~ada

Napisano: 26 cze 2013, 22:09

Mam lat 28.

A dziad na zachodzie bardzo różni sie od dziada polskiego. Dziad polski jest zazwyczaj schorowany, wiecznie czekający na termin do lekarza, narzekający na wysokość świadczenia, nie ruszający się, nie uprawiający sportu. Dziad zachodni jest radosny, bardziej zamożny, może liczyć na służbę zdrowia, uprawia sporty. Wiem co mówię. Mam babkę w Niemczech i dziadka. Za tydzień po raz czwarty w tym roku jadą sobie na 2-tygodniową wycieczkę.
~Adam

Strona 13 z 28    [ Posty: 274 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x