Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK

Strona 15 z 28    [ Posty: 274 ]

Napisano: 26 cze 2013, 22:46

Niedługo żłobki i przedszkola zostaną w zol-e i dps-y zamienione. Narodzin mało a seniorów wielu.
~Adam

Napisano: 26 cze 2013, 23:13

jesteś żałosny
~ada

Napisano: 26 cze 2013, 23:21

a wiesz Adamie, że ty będziesz u siebie w domu srał w pampersy, jak dobrze pójdzie to raz na dzień ktoś ci je wymieni, a jak nie to będziesz się babrał bo młodych nie będzie, a gmina za ciebie nie wywali 3 tysiaki skoro emeryt ma 8 stówek, radź se sam, staruchu
~...

Napisano: 26 cze 2013, 23:25

Luz, będziemy leżeć na tej samej sali;)
~Adam

Napisano: 26 cze 2013, 23:27

Adamie jesteś niereformowalnym przypadkiem potrzebującym pomocy psychologa, może takiego który pracuje dla klientów OPS-ów. Nie wiem, czy w Twoim przypadku nie lepiej byłoby udać się do psychiatry. Jesteś w wieku moich synów, ale w głowie zdecydowanie pustka. Gdybyś miał trochę oleju w głowie, kultury osobistej i poznał pracę w OPS-ach to inaczej byś gadał. Jestem przekonana że wymiękł byś po najwyżej 2 miesiącach pracy w moim OPS-ie. U nas nikt nie ma czasu na kawę i ciasteczka. Wszyscy zasuwają równo i te panie po 50-tce również, może nawet więcej niż młodzi. Zastanów się nad swoimi wypowiedziami, bo niedługo dobijesz do tego wieku, czas szybko, bardzo szybko leci.
~Ula50+

Napisano: 26 cze 2013, 23:31

Ok ale czemu ta starszyzna stanowi aż 70% załogi w każdym ops?
Dlaczego zależy wam na tej sterylności?
Boicie się generacji Y?
~Adam

Napisano: 26 cze 2013, 23:35

nikt się nie boi, tylko na emerytury za młodzi, renty nikt nie da, a do pracy w/g ciebie za starzy, to co dasz ich pod mur hail
~...

Napisano: 26 cze 2013, 23:37

U mnie jest akurat większość młodszych, ale wiadomo, że na 50+ zawsze można liczyć a młodego katarem pomęczy i już idzie na zwolnienie. O jakiej sterylności mówisz człowieku.
~Ula50+

Napisano: 26 cze 2013, 23:37

Stary beton.
~Adam

Napisano: 26 cze 2013, 23:38

zawsze solidny
~...

Strona 15 z 28    [ Posty: 274 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x