Napisano: 23 cze 2013, 15:58
Rzadko zaglądam na nasze forum w sobotę lub niedzielę, ale czasami można się czegoś interesującego dowiedzieć . I co?
Oczywiście , znowu zabiera głos wielki Adam, ponieważ aktualnie zamartwia się kobietami pracującymi w ops-ach , po 50-tce. A jego wpis , godzina niemal 21. Czy normalny facet, siedzi o godzinie 21 przed komputerem i pisze jakieś głupoty. Normalny facet, w weekend myśli o rodzinie, jeśli ją ma, no i jeśli jest mężczyzną, to może jakieś wino, kolacja i seks. No ale nasz nad podziw mądry Adam , zamartwia się tymi starymi kobietami, które mają już 50 lat.
A ja Adamie , na zasadzie,że uderz w stół, a nożyce się odezwą, powiem ci ,że chociaż mam już 50 lat, myślę,że mam więcej chęci do pracy i pomysłów , niż ty .Poza tym , nie czuję się stara, bo mam apetyt na życie. Żałuję twojego pracodawcy,jeśli go masz, bo żaden z ciebie pracownik. Codzienne twoje żenujące wpisy pozbawiają chęci zaglądania na to forum.
Reasumując, zapewne zabierzesz głos i napiszesz kolejną mądrość życiową.
Poza tym, może powinieneś zostać redaktorem naczelnym, bo lubisz przewodzić. A może zostań założycielem partii i poprowadzisz swoich licznych zwolenników ku nowemu, twojemu programowi. No i okrzyki zwycięskie dla Adama: hura,hura, hura!!!!!!!!!