Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK

Strona 3 z 28    [ Posty: 274 ]

Napisano: 23 cze 2013, 14:52

to wejdź pod taki stołek i zacznij warczeć bo taki jest twój poziom hahahaha..............
~ola

Napisano: 23 cze 2013, 14:54

Okresowe testy sprawnościowy wymiotły by kadrę niezdolna do dalszej pracy w terenie (kawusia i pączek non stop szkodzą).
~Wuefista

Napisano: 23 cze 2013, 15:25

dla mlodych pracownikow nie ma miejsca! rok temu skonczylam studia i skladalam kilkukrotnie cv jak tylko sie pojawiala jakas oferta pracy, na wlasna reke tez skladalam i nic... oczywiscie slyszalam ze nie mam doswiadczenia.. upralam sie i dazylam by oodbyc chociazby staz, jak go dostalam do tyralam jak sie da zeby widzieli ze mi zalezy... dzis jestem na zastepstwie, mialam poprostu fuksa bo pracownik zrezygnowal i poszedl na emeryturke ale lada moment sie zastepstwo konczy i uslyszalam ze nie ma szans na zatrudnienie niestety.. a w moim osrodku pracuje kilka osob ktore same przyznaja ze sa tu bo musza a nie bo lubia ta robote... i co z tego ze mam checi jaki ktos blokuje etaty... lada momentznow wroce do grona osob bezrobotnych:)
~pracownik socjalny

Napisano: 23 cze 2013, 15:57

Nie cwaniakuj - jak będziesz w tym wieku co \"blokujący etaty\" i doświadczysz to co oni, też nie będziesz lubiła tej roboty. A skoro jesteś taka ambitna, to znajdziesz inną pracę zamiast dołączać do grona bezrobotnych... :)
~Adamobójca :)

Napisano: 23 cze 2013, 15:58

Rzadko zaglądam na nasze forum w sobotę lub niedzielę, ale czasami można się czegoś interesującego dowiedzieć . I co?
Oczywiście , znowu zabiera głos wielki Adam, ponieważ aktualnie zamartwia się kobietami pracującymi w ops-ach , po 50-tce. A jego wpis , godzina niemal 21. Czy normalny facet, siedzi o godzinie 21 przed komputerem i pisze jakieś głupoty. Normalny facet, w weekend myśli o rodzinie, jeśli ją ma, no i jeśli jest mężczyzną, to może jakieś wino, kolacja i seks. No ale nasz nad podziw mądry Adam , zamartwia się tymi starymi kobietami, które mają już 50 lat.
A ja Adamie , na zasadzie,że uderz w stół, a nożyce się odezwą, powiem ci ,że chociaż mam już 50 lat, myślę,że mam więcej chęci do pracy i pomysłów , niż ty .Poza tym , nie czuję się stara, bo mam apetyt na życie. Żałuję twojego pracodawcy,jeśli go masz, bo żaden z ciebie pracownik. Codzienne twoje żenujące wpisy pozbawiają chęci zaglądania na to forum.
Reasumując, zapewne zabierzesz głos i napiszesz kolejną mądrość życiową.
Poza tym, może powinieneś zostać redaktorem naczelnym, bo lubisz przewodzić. A może zostań założycielem partii i poprowadzisz swoich licznych zwolenników ku nowemu, twojemu programowi. No i okrzyki zwycięskie dla Adama: hura,hura, hura!!!!!!!!!

~Maria

Napisano: 23 cze 2013, 16:13

Wszędzie biorę laptopa:P
~Adam

Napisano: 23 cze 2013, 16:36

No Adam podpadłeś Hankom Bielickim he he he
~Wuefista

Napisano: 23 cze 2013, 16:47

Brawo ~Maria!!! Te przy...py nie wiedzą nawet, że Hanka Bielicka od 7 lat nie żyje. Wypowiedzi Adama i wuefisty no i paru innych są żenujące. Skąd tacy się biorą? Ledwo skończyli jakieś zaoczne pożal się boże studia i już chcieliby wygryzać 50 latki. Do dżungli z wami....... wchodzić na drzewa i banany prostować!
~ola

Napisano: 23 cze 2013, 16:48

Zaraz oberwę kapeluszem;)
~Adam

Napisano: 23 cze 2013, 17:27

Do Oli - ja tam 50latek nie chciałbym ani podgryzać ani wygryzac buahahhahaha
~Wuefista

Strona 3 z 28    [ Posty: 274 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem