komornik w odp na pismo o ustalenie miejsca zamieszkania, odesłał mi tylko pismo z policji, z którego wynika "że w toku czynności nie ustalono miejsca pobytu i pracy dłużnika. Podczas kontroli przedmiotowego lokalu nikogo w nim nie zastano". Co mogę teraz zrobić? do sądu o ustanowieniu kuratora do odbioru pisma ? przez to, że nie znam adresu, stoję w miejscu z zaległymi upomnieniami i TW
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."
to całe g... mi da ten kurator psia mać i rozumiem, że nie ja wyznaczam, tylko występuję do sądu o wyznaczenie kuratora tylko teraz pytanie do którego sądu ? wzgl ostatniego miejsca zamieszkania dłużnika ?
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."
Art. 601. Dla osoby, która z powodu nieobecności nie może prowadzić swoich spraw, a nie ma pełnomocnika, ustanawia kuratora na wniosek osoby zainteresowanej sąd opiekuńczy miejsca ostatniego zamieszkania lub pobytu osoby nieobecnej.
a jeśli mi z centrum personalizacji odpisali brak adnotacji o adresach zameldowania na stały i czasowy
To występuje do sądu Rejonowego Warszawa Śródmieście o wyznaczenie kuratora, ale sąd z tego co słyszałam może wyznaczyć odpłatnie i my jako ops mamy za to płacić tak, to prawda