DO JAGI - Polityka rachunkowości - Wzory pism

Strona 1 z 6    [ Posty: 56 ]

Napisano: 19 wrz 2008, 12:00

Bardzo Panią proszę jeśli Pani ma opracowaną politykę rachunkowośi wg. nowego rozporządzenia o przesłanie .Piszą na forum, że trzeba mieć swoją dostosowaną do swoich potrzeb ale ja nie mam bo dopiero od niedawna pracuje.
[email protected]
Bardzo serdecznie dziękuje za udzieloną pomoc.
~Bunia

Napisano: 01 paź 2008, 20:32

Ja też zaczynam pracę w GOPS i takiej polityki rachunkowości nie mam bo to jest nowo utworzona jednostka.Proszę jeśli to możliwe o przesłanie na niżej podany adres.
Z góry dziękuję :)i Pozdrawiam .
[email protected]
~Dorota

Napisano: 03 paź 2008, 14:09

proszę o wzór polityki rachunkowości i planu kont
~Ala

Napisano: 09 paź 2008, 16:09

Bardzo Panią proszę o ile to możliwe o przesłanie mi Polityki rachunkowości. Dobiera rozpoczęłam pracę w ops i nie mam pojęcia jak to zrobić. Podaję swój adres:
[email protected]
Będę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam
~Halina

Napisano: 13 paź 2008, 16:24

Ja także bardzio proszę Politykę Rachunkowosci. Serdecznie dziekuję. mój e-mail: [email protected]
~Dorota

Napisano: 20 paź 2008, 15:47

czy ktokolwiek z was dostał ta politykę rachunkowości
~:)

Napisano: 19 lis 2008, 16:09

Ja także bardzio proszę Politykę Rachunkowosci dla OPS. mój e-mail: [email protected]
~tecza1112

Napisano: 07 sie 2009, 10:34

Witam. Bardzo Panią proszę o pomoc. Pracuję od 3 miesięcy w Ośrodku GOPS a od 13 sierpnia mam kontrolę Z RIO i nie mam Polityki rachunkowości ani zakładowego planu kont. Proszę jeśli to możliwe o przesłanie na niżej podany adres :
[email protected]
Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam
~Gośka

Napisano: 14 sie 2009, 13:17

Błagam!!!!! Gorąco proszę o pomoc. Proszę o przesłanie nam wzoru Poltyki rachunkowości, bo mam tylko 2 tygodnie na opracownaie dokumentacji dot. polityki rachunkowości. Pracuję w OPS m-c i mamy trochę przepisów wewnętrznych, ale są one stare i w dużej części nieaktualne. We wrześniu mamy audyt z jednostki nadrzędnej. Z góry dziekuje za pomoc.!!!
~Iza

Napisano: 14 sie 2009, 13:19

Błagam!!!!! Gorąco proszę o pomoc. Proszę o przesłanie nam wzoru Poltyki rachunkowości, bo mam tylko 2 tygodnie na opracownaie dokumentacji dot. polityki rachunkowości. Pracuję w OPS m-c i mamy trochę przepisów wewnętrznych, ale są one stare i w dużej części nieaktualne. We wrześniu mamy audyt z jednostki nadrzędnej. Z góry dziekuje za pomoc.!!! Mój adres email:
[email protected]
~Iza

Strona 1 z 6    [ Posty: 56 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x