DO JAGI - Polityka rachunkowości - Wzory pism

Strona 5 z 6    [ Posty: 56 ]

Napisano: 16 gru 2010, 19:12

Bardzo proszę o przesłanie polityki rachunkowości na adres efurmaga@wp.pl

Z góry dziękuję

~edyta

Napisano: 20 gru 2010, 16:55

Również proszę o przesłanie polityki rachunkowości antena211@wp.pl
Dziękuję serdecznie
~Anna

Napisano: 11 sty 2011, 12:16

Proszę o politykę rachunkowośi stowarzyszenia nie prowadzącego działalności gospodarczej bokara@interia.pl Z góry dziękuję.
~Bożena

Napisano: 13 sty 2011, 10:21

Ja również bardzo proszę jeżeli to tylko jest możliwe o przesłanie nowej polityki rachunkowości gops.ksiegowosc@zakliczyn.pl lub na adres koordynatorzakliczyn@wp.pl
- z góry serdecznie dziękuję
~Kamija

Napisano: 19 sty 2011, 11:36

Ja też bardzo proszę o przesłanie gops@gomunice.pl
~ewka

Napisano: 01 lut 2011, 12:22

pracuję w mops krótko i muszę opracować nową politykę rachunkowosci jesli ktoś ma bardzo proszę o przesłanie na adres zenamiel@onet.pl
~zena

Napisano: 02 lut 2011, 13:33

zaczynam pracę w gops i moim pierwszym zadaniem jest stworzenie polityki rachunkowości, bardzo proszę o pomoc i przesłanie na adres justynas21@wp.pl
~kasia

Napisano: 08 mar 2011, 11:24

Bardzo , bardzo proszę o politykę rachunkowości GOPS i przesłanie na adres teresa_dydek@wp.pl . Z góry serdecznie dziękuję.
~teresa

Napisano: 14 mar 2011, 16:13

Witam!
Pracuje w jednostce budżetowej, prowadzę księgowość w programie Vulcan. Jeśli by był ktoś taki uprzejmy i mógł mi przesłać politykę rachunkowości na 2011 pierszy raz sama opracowuje po zmianie przepisów i chciałabym sprawdzić czy wszystko opisałam prawidłowo z góry dziękuję.
oaosiedlce@neostrada.pl
~Jolka

Napisano: 18 mar 2011, 10:39

Jesli ktoś mółby i mi podesłać politykę rachunkowości będę bardzo, bardzo wdzięczna
opsbeata@interia.pl
Z góry bardzo dziękuję
~Zoja

Strona 5 z 6    [ Posty: 56 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem