Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 1 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 19 wrz 2008, 11:40

Proszę o taki wzór pisma na adres [email protected]
Sprawa bardzo pilna
Dziękuję za pomoc.
~:A

Napisano: 29 wrz 2008, 10:40

Bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku do sądu o przymusowe skierowanie na leczenie psychiatryczne. Jeżeli to możliwe jeszcze dzisiaj. Dziekuję
~Wioleta

Napisano: 02 paź 2008, 23:08

Proszę o przesłanie wzoru pisma na ponizszy adres:
[email protected]

Z gory dziekuje za pomoc.

S.
~S.P.

Napisano: 09 paź 2008, 11:10

bardzo bym takze prosil - na maila:
[email protected]

z gory dziekuje za pomoc!
~j3svs

Napisano: 12 paź 2008, 12:26

Bardzo prosze o przeslanie mi wzoru pisma na adres:
[email protected]
~anna

Napisano: 12 paź 2008, 21:43

Bardzo proszę o przesłanie przykładowego wniosku do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne adres [email protected]
~Irena

Napisano: 14 paź 2008, 13:51

Bardzo proszę o przesłanie przykładowego wniosku do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne adres [email protected]
~Ania

Napisano: 14 paź 2008, 16:24

Jeżeli to możliwe to bardzo bym prosił o przesłanie wzoru wniosku o leczenie psychiatryczne na adres
[email protected]
Z góry bardzo dziękuje za pomoc
~Rafał

Napisano: 20 paź 2008, 20:18

JA OSOBIŚCIE SKŁADAŁAM TAKI WNIOEEK W SPRAWIE PRZEBADANIA MOJEJ CHOREJ MAMY, KTORA NIE CHCE SIĘ LECZYĆ( SPRAWA PRIORYTETOWA BARDZO PRZYKRA, NADMIENIAM ZE WNIOSEK NIE ZOSTAŁ PRZYJĘTY Z POWODU NIE PEŁNEJ DOKUMENTACJI TJ, ZAŚWIADCZENIA, OD LEKARZA PSYCHIATRY CO WIĘCEJ MAJĄCEGO TYLKO I WYŁĄCZNIE PRAKTYKĘ PAŃSTWOWĄ!- BRAK TAKIEGO ZAŚWIDCZENIA I TU POJAWIA SIĘ PYTANIE JAK GO UZYSKAĆ SKORO MAMA NIE HCCE SŁYSZEĆ O ŻADNYM LECZENIU, LEKARZ ODPADA A CHOROBA POSTĘPUJE STĄD DECYJA O ZWRÓCENIE SIE DO SĄDU Z PROŚB O PRZEBADANIE A SĄD CHŁODNY POTRAKTOWAŁ MNIE INSTUMENTALNIE I NIE POMÓGŁ SZUKAM POMOCY GDZIE INDZIEJ.)ALE DO RZECZY

DANE TWOJE LUB OSOBY , KTORA SKLADA WNIOSEK, DATA

DALEJ ADRES SĄDU NP. SĄD REJONOWY , ..... WYDZIAŁ RODZINNY I PEŁNY ADRES PLACÓWKI.

ZWRACAM SIĘ DO SĄDU O PRZEBADANIE POD KĄTEM PSYCHIATRYCZNYM PRZEZ BIEGŁEGO LEKARZA PSYCHIATRĘ MOJEJ MAMY.(:DANE,ADRES ZAMIESZK. DATA URODZENIA, MIEJSCE. ) W ZWIĄŻKU Z PODEJRZENIAMI DOTYCZĄCYMI STANU PSYCHICZNEGO.

UZASADNIENIE:
OD DŁUZSZEGO CZASU ZAUWAŻONO U MAMY NIEPOKOJĄCE OBJAWY TJ. OMAMY SŁUCHOWE ETC....I CO TAM DOLEGA.
W TROSCE O ZDROWIE MAMY PROSZE O JAK NAJSZYBSZA INTERWENCJĘ W TEJ SPRAWIE NADMIENIAM, ŻE MAMA NIE CHCE SIE LECZYC , ZADNE SUGESTIE DOTYCZĄCE WIZYTY U LEKARZA NIE SKUTKUJĄ. ŚWIADKAMI W WYZEJ WYMIENIONEJ SPRAWIE SĄ ( I TU JAK MASZ JAKIŚ ŚWIADKÓW WARTO PODAC NP, MĄZ, DZIECI PEŁNE DANE OSÓB, ADRES I STOPIEN POKREWIEŃSTAW)

NADMIENIAM ZE DO WNIOSKU TRZEBA DOŁACZYĆ ZAŚWIADCZENIE OD LEKARZA PSYCHIATRY ZE U OSOBY W/W COS JEST NIE TAK.BRAK TEGO ZAŚWIADCZ. NIE POZWOLI POSUNĄC SIE DALEJ ALE TO JAKIS ABSURD JA NIE MAM TAKIEGO ZAŚWIADCZ, BO ZADEN LEKARZ NIE CHCE MI WYSTAWIC JAK NIE WIDZI PACJENTA, A WIZYTA DOMOWA NIE WCHODZI W GRE MAMM CIAGLE WYCHODZI JAK LEKARZ MIAL PRZYJSC UCIEKŁA. ONA NIE ROZUMIE ZE JEST CHORA, UCIEKA, CHOROBA POSTEPUJE A PRAWO JEST BEZSILNE JAK POMOC KOMUS KTO TEGO POTZRBUJE? BRAK PAPIERKA NIWECZY WSZYSTKO JESTEM ZAŁAMANA TOBIE ZYCZE POWODZENIA.
~AGA

Napisano: 04 lis 2008, 17:48

Mam bardzo podobny problem z mama. Chyba bede musiala zlozyc wniosek, ale ona tez nie daje sie namowic na wizyte.
Wczoraj probowala mnie pobic za to ze jak mowi robie z niej wariatke, a ma bardzo grozne urojenia
~eee

Strona 1 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x