do kiedy dodatek energetyczny - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 11 paź 2019, 10:59

Hej :)
Jestem tutaj nowa i mam dylemat. Jedna Pani ma dodatek energetyczny do października a dodatek mieszkaniowy do grudnia. Czy wystawić decyzje DE do końca DM, czyli do grudnia?
Jeśli Pani dostanie nowy DM od stycznia na okres 6 mscy to jak robicie z dodatkiem energetycznym. Wydajecie decyzje do końca kwietnia a później nową?
patrycja1234
Praktykant
Od: 25 lip 2019, 8:14
Zajmuję się: praktykant

Napisano: 11 paź 2019, 12:39

patrycja1234 pisze:
11 paź 2019, 10:59
Hej :)
Jestem tutaj nowa i mam dylemat. Jedna Pani ma dodatek energetyczny do października a dodatek mieszkaniowy do grudnia. Czy wystawić decyzje DE do końca DM, czyli do grudnia?
Jeśli Pani dostanie nowy DM od stycznia na okres 6 mscy to jak robicie z dodatkiem energetycznym. Wydajecie decyzje do końca kwietnia a później nową?
dodatek energetyczny wydaje na czas trwania dodatku mieszkaniowego...wiec jesli mieszkaniowy do konca grudnia...energetyczny tez do konca grudnia. Jezeli chodzi o dodatek mieszkaniowy od stycznia do czerwca...dodatek energetyczny wydaje do konca kwietnia. Informuje ze w maju nalezy znow zlozyc...juz wszyscy wiedza i jest ok:)
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Napisano: 11 paź 2019, 13:42

każdy ma inną metodę.Ja wydaję decyzję z dodatków energetycznych tak samo na 6 miesięcy jak dodatki mieszkaniowe. Jak jest zmiana kwoty DE to robię zmianę decyzji i tyle.
kotek
Praktykant
Od: 20 kwie 2018, 8:06
Zajmuję się: DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x