Do kiedy przyznać?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ania86212

Do kiedy przyznać?

Post autor: ania86212 »

Pani składa wniosek o wydanie Karty. We wniosku wpisuje tylko siebie i czwórkę swoich dzieci. Męża nie wpisuje, bo nie żyją ze sobą. Dwoje dzieci niepełnoletnich, przyznaję do 18 roku życia. Jedna córka w klasie maturalnej. na zaświadczeniu nie ma daty końca nauki. Przyznaję do 30 września? Druga córka studentka. Na zaświadczeniu data 30.09.2016 r. więc do tego dnia przyznaję? Dobrze myślę?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Re: Do kiedy przyznać?

Post autor: mała mii »

dla młodszych do 18 roku zycia, dla starszych do 30 września
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
rzx

Post autor: rzx »

powiedz mała mi proszę czy jak uczennica kończy szkołę zasadniczą (nie maturalną) w czerwcu 2016 r. to jej też przyznajemy kartę do końca września 2016 ?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

ja tak przyznaje- do 30-09- nigdzie w ustawie nie pisze jaka to ma być szkoła :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
rzx

Post autor: rzx »

dzięki :D
aniabx

Post autor: aniabx »

A jesli na zaświadczeniu ze studiów jest do 28-02-2018 ? do do tej daty czy do konca roku akademickiego?
Renata1986
Stażysta
Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne
Kontakt:

Post autor: Renata1986 »

do daty na zaświadczeniu :)
ODPOWIEDZ