Do Maćka

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Maciek

Re: Do Maćka

Post autor: ~Maciek »

właśnie, tak cicho i spokojnie to wtedy można sobie posłuchać muzyki, jadąc do domu wysłuchałem sobie ładnych piosenek, bo wtedy jest trochę wolnego czasu , a \" czas nie będzie czekał\" i echem odpowie \" nie płacz kiedy odjadę\", no bo czasu nie zatrzymasz - odjechał, odpowiedziało echo i pozostały piosenki, które jeszcze teraz rozbrzmiewają swym pięknem.
~zuza

Post autor: ~zuza »

nie lubię ciszy, przygnębia mnie, a piosenki potrafią mnie relaksować, lubię słuchać muzyki, ale czy na to trzeba mieć czas? w moim zyciu piosenka praktycznie jest ze mną w każdej chwili
~zuza

......\"w taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie wołam ale cisza i pustka dookoła....\" ~:(
~baza źrebiąt

Post autor: ~baza źrebiąt »

ło,niedługo z bazy źrebaczki wyjdą na zieloniutką trawę pobiegać sobie
~zuza

idziemy na wagary? dziś taka ładna pogoda
~Maciek

Dzisiaj piękna pogoda, aż się śpiewać chce.
\"Dumka na dwa serca\".
Moja droga ja Cię Kocham, kocham Ciebie całym sercem.
I nic na to nie poradzisz, bo to wiosna w pełnej swej krasie. Dziś zobaczyłem kawałek Twego Nieba. Piękny jest, taki niepowtarzalny.
To było do mej lubej, jedynej.
~zuza

- \"wiosna wiosenny wieje wiatr, wiosna znów nam ubyło lat\"\"
~Maciek

bo to wiosna w pełnej swej krasie, za kilka dni najpiękniejszy miesiąc maj, już nawet bzy zaczynają kwitnąć, to i my czujemy się młodsi.
~zuza

u nas dopiero pączki listków, ale najważniejsze że to już wiosna
~Maciek

tak zuza, bo wtedy najładniejsze są widoki, no i czas na dłuższe spacerki, grilowanie w sobotę, albo w jakieś ciepłe popołudnie.
ODPOWIEDZ