Do Maćka
Re: Do Maćka
właśnie, tak cicho i spokojnie to wtedy można sobie posłuchać muzyki, jadąc do domu wysłuchałem sobie ładnych piosenek, bo wtedy jest trochę wolnego czasu , a \" czas nie będzie czekał\" i echem odpowie \" nie płacz kiedy odjadę\", no bo czasu nie zatrzymasz - odjechał, odpowiedziało echo i pozostały piosenki, które jeszcze teraz rozbrzmiewają swym pięknem.
nie lubię ciszy, przygnębia mnie, a piosenki potrafią mnie relaksować, lubię słuchać muzyki, ale czy na to trzeba mieć czas? w moim zyciu piosenka praktycznie jest ze mną w każdej chwili
......\"w taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie wołam ale cisza i pustka dookoła....\" ~:(
ło,niedługo z bazy źrebaczki wyjdą na zieloniutką trawę pobiegać sobie
Dzisiaj piękna pogoda, aż się śpiewać chce.
\"Dumka na dwa serca\".
Moja droga ja Cię Kocham, kocham Ciebie całym sercem.
I nic na to nie poradzisz, bo to wiosna w pełnej swej krasie. Dziś zobaczyłem kawałek Twego Nieba. Piękny jest, taki niepowtarzalny.
To było do mej lubej, jedynej.
\"Dumka na dwa serca\".
Moja droga ja Cię Kocham, kocham Ciebie całym sercem.
I nic na to nie poradzisz, bo to wiosna w pełnej swej krasie. Dziś zobaczyłem kawałek Twego Nieba. Piękny jest, taki niepowtarzalny.
To było do mej lubej, jedynej.
bo to wiosna w pełnej swej krasie, za kilka dni najpiękniejszy miesiąc maj, już nawet bzy zaczynają kwitnąć, to i my czujemy się młodsi.
tak zuza, bo wtedy najładniejsze są widoki, no i czas na dłuższe spacerki, grilowanie w sobotę, albo w jakieś ciepłe popołudnie.
Oprócz Do Maćka - HYdE PaRK przeczytaj również:
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post