Cześć wczoraj pisałeś o kontroli RIO ja również będę miała w tym roku. Czy mógłbyś coś więcej napisać jak wyglądała kontrola. Na co zwracali uwagę ???? Pozdrawiam
jak to mówią co kraj to obyczaj ja jestem z zachodniopomorskiego a więc może to być troszkę nieadekwatne do twoich warunków
Kontrolujący poprosił o 10 pierwszych decyzji z marca i czerwca 2015 roku oraz listy wypłat za kwiecień i lipiec
Jak by co to komplet dokumentów wniosek o przyznanie dodatku , oświadczenie majątkowe, deklaracja o dochodach oraz RACHUNEK ZA ENERGIĘ..... żadnych kserówek zaświadczeń o dochodach !!!!
Dałem mu wykaz wniosków za te miesiące oraz zestawienie wypłat oraz poprosił o wydruki wyliczenia z systemu bo tego nie mam w aktach (bo bym w szafie się nie zmieścił) jedynie dołączam jeśli idzie sprawa do SKO lub wnioskodawca chce.
posprawdzaj podpisy posprawdzaj daty przyjęcia wniosku .....
a zapytał czy umiem dodatek na piechotę wyliczyć
no i spoko
Ja jestem z pomorskiego więc może być podobnie (zależy też od kontrolującego). Już kiedyś rozmawialiśmy bo pracowaliśmy na tym samym programie z WOI-Gdańsk. Niestety mi na "siłę" zmienili program. Oczywiście wolałam stary program ale cóż. Wracając do tej kontroli to jeszcze zapytam ile dni ci zawracali głowę??????
Gość mnie nei nękał poprosił w środę żeby przynieść papiery na poniedziałek i raz zadzwonił by wyliczenia donieść i tyle go widziałem
ps mi również każą szukać inny program bo jest za drogi ;(