do małe ww - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 03 lut 2016, 12:07

Cześć wczoraj pisałeś o kontroli RIO ja również będę miała w tym roku. Czy mógłbyś coś więcej napisać jak wyglądała kontrola. Na co zwracali uwagę ???? Pozdrawiam
aloj4000000

Napisano: 03 lut 2016, 12:22

jak to mówią co kraj to obyczaj ja jestem z zachodniopomorskiego a więc może to być troszkę nieadekwatne do twoich warunków
Kontrolujący poprosił o 10 pierwszych decyzji z marca i czerwca 2015 roku oraz listy wypłat za kwiecień i lipiec
Jak by co to komplet dokumentów wniosek o przyznanie dodatku , oświadczenie majątkowe, deklaracja o dochodach oraz RACHUNEK ZA ENERGIĘ..... żadnych kserówek zaświadczeń o dochodach !!!!
Dałem mu wykaz wniosków za te miesiące oraz zestawienie wypłat oraz poprosił o wydruki wyliczenia z systemu bo tego nie mam w aktach (bo bym w szafie się nie zmieścił) jedynie dołączam jeśli idzie sprawa do SKO lub wnioskodawca chce.
posprawdzaj podpisy posprawdzaj daty przyjęcia wniosku .....
a zapytał czy umiem dodatek na piechotę wyliczyć ;)
no i spoko
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 03 lut 2016, 12:38

Ja jestem z pomorskiego więc może być podobnie (zależy też od kontrolującego). Już kiedyś rozmawialiśmy bo pracowaliśmy na tym samym programie z WOI-Gdańsk. Niestety mi na "siłę" zmienili program. Oczywiście wolałam stary program ale cóż. Wracając do tej kontroli to jeszcze zapytam ile dni ci zawracali głowę??????
aloj4000000

Napisano: 03 lut 2016, 12:48

Gość mnie nei nękał poprosił w środę żeby przynieść papiery na poniedziałek i raz zadzwonił by wyliczenia donieść i tyle go widziałem ;)
ps mi również każą szukać inny program bo jest za drogi ;( :(
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Napisano: 03 lut 2016, 13:14

No to super kontrola a co do programu to w radzę Ci wybierz sobie jakiś program bo mi zmienili podczas mojej nieobecności w pracy :mrgreen: Pozdrawiam :lol:
aloj4000000

Napisano: 03 lut 2016, 13:22

spoko poradzę sobie
Załączniki
pirat.JPG
pirat.JPG (15.09 KiB) Przejrzano 495 razy
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU