Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi
Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi
Witam widze , że orietujsz sie w rozliczaniu zaliczki .
Mam taki problem poniewaz kobieta dostala zaliczke od listopada 2007 tzn sie ze ostatnio jak rozliczalam jej kwartaly to ostatnie rozliczenie robilam na sierpien i wrzesien bo tak wypadaly u niej kwartaly wiec teraz jak mam rozliczyc zaliczke tylko za wrzesien czy za sierpien i wrzesien 2008 , mam wystapic do komornika o zaswiadczenie za jakie okesy ? z gory dziekuje za pomoc
Mam taki problem poniewaz kobieta dostala zaliczke od listopada 2007 tzn sie ze ostatnio jak rozliczalam jej kwartaly to ostatnie rozliczenie robilam na sierpien i wrzesien bo tak wypadaly u niej kwartaly wiec teraz jak mam rozliczyc zaliczke tylko za wrzesien czy za sierpien i wrzesien 2008 , mam wystapic do komornika o zaswiadczenie za jakie okesy ? z gory dziekuje za pomoc
Re: Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi
czyli ostatnie zaświadczenie masz za maj, czerwiec, lipiec?
tak wlasnie tak mam i na tej podstawie rozliczylam zaliczke i przyznalam na sierpien i wrzesien .
Co mam teraz zrobic /
Jeszcze raz dzieki
Co mam teraz zrobic /
Jeszcze raz dzieki
tak wlasnie tak mam i na tej podstawie rozliczylam zaliczke i przyznalam na sierpien i wrzesien .
Co mam teraz zrobic /
I teraz dostalam rowniez zaswidczenia za lipiec sierpien i wrzesien nie wiem czy za dobre miesiace bo wydaje mi sie ze powinno byc tylko za sierpien i wrzesien i za te dewa mirsiace rozliczenie ?
dobrze mysle czy sie myle ?
Jeszcze raz dzieki
Co mam teraz zrobic /
I teraz dostalam rowniez zaswidczenia za lipiec sierpien i wrzesien nie wiem czy za dobre miesiace bo wydaje mi sie ze powinno byc tylko za sierpien i wrzesien i za te dewa mirsiace rozliczenie ?
dobrze mysle czy sie myle ?
Jeszcze raz dzieki
dobre miesiące, bo zaświadczenie jest wydawane za ostatnie trzy miesiące i co jest na tym zaświadczeniu? wyegzekwował komornik coś za ten czas? jesli nie to tylko wpinasz do akt i koniec zaliczki
mam tak :
1. bezskutecznosc: nie
2. zadluzenie dlunika..... o,oozl
3.a. 189,00zl
b. 200zl - splata wobec opsu
c. 100zl - splata wobec opsu
4. 189zl
i co dalej za sirpien i wrzesien oddaje z odsetkami?
1. bezskutecznosc: nie
2. zadluzenie dlunika..... o,oozl
3.a. 189,00zl
b. 200zl - splata wobec opsu
c. 100zl - splata wobec opsu
4. 189zl
i co dalej za sirpien i wrzesien oddaje z odsetkami?
na zaświadczeniu jest zaznaczone spłata wobec ops?...a jak wypłaciłaś jej za sierpień?
mialam zaswiadczenie za maj czrewiec lipeiec i sierpien i na tej podstwie miala przyznana zaliczk e na sierpien i wrzesien
Madzia co ty piszesz jak mogłaś mieć zaświadczenie za 4 miesiące? czy ty wiesz o co ja pytam, w jakiej wysokosci wypłaciłaś ta zaliczkę za sierpień i za wrzesień? w pełnej wysokości czy coś potrącałaś?
SORKI ZASWIADCZENIE BYLO ZA MAJ , CZERWIEC , I LIPIEC I WTEDY NA TEJ PODSTAWIE PRZYZNALAM JEJ ZALICZKE NA SSIERPIEN I WRZESIEN I NA DWOJE DZIECI DOSTALA PO 19,90ZL W KAZDYM MIESIACU CZYLI SIERPNIU I WRZESNIU ( A ZASADZONE MA PO 110 NA KAZDE DZIEKO) DZIEKI
Oprócz Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
szkolenia:Wydawanie decyzji w sprawie świadczeń rodzinnych z uwzględnieniem zmian wynikających z nowelizacji ustawy z dnia 17 ..
proszę o pomoc
jak to robicie?
rozliczenie ZA
wnosek na za w październiku
do neli
nela podpowiedz
odebranie zaliczki alimentacyjnej
nienaleznie pobrane
Nadpłata zaliczki
zameldowanie - dod. na zamieszkanie
0,27 zł
0,27 zł