do Pana TW

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
new age

do Pana TW

Post autor: new age »

Panie Tomaszu, zapisałam się na Pańskie szkolenie organizowane przez Fundację Rozwoju Demokracji Lokalnej w Katowicach w dn. 30.09.2016 "Odpowiedzialność Skarbników i gł.księgowych za księgowanie i sprawozdawczość programu 500 itd.", a dzisiaj dostałam propozycję Pańskiego szkolenia z Platformy Edukacyjnej "program 500,fa, centralizacja,nowa klasyfikacja" i śledząc program troszkę się zmartwiłam gdyż na tym szkoleniu będzie pan mówił także o "kluczu przejścia ze starej klasyfikacji na nową" - co także mnie interesuje,a nie ma tego w programie szkolenia z FRDL, moje pytanie brzmi czy temat nowej klasyfikacji pojawi się także na tym szkoleniu z FRDL 30.09.16 ?
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: do Pana TW

Post autor: TWoj »

...to są jednak inne tematy i jeśli czas pozwoli to omówię ten temat.
new age

Post autor: new age »

na dwa szkolenia mnie nie stać, mam nadzieję, że czas będzie sprzymierzeńcem ;)
bb2

Post autor: bb2 »

a o jakim kluczu przejścia na nową klasyfikację chodzi? nie wystarczy zaplanowac budżetu w nowej klasyfikacji to trzeba jakieś klucze stosować... śmieszne...
TWoj
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: TWoj »

Pleciesz głupotki bb2 jak nie wiem ....bo chyba rok skończysz na starej kalasyfikacji a zaczniesz na nowej....no nie???

A salda końcowe to ci nie zostaną????

A jak chcesz przeksięgować salda końcowe z 2016 na salda początkowe 2017 ????

Bo chyba słyszałaś o ciągłości bilansowej ????

I dlatego taki tyci tyci kluczyk przejścia jest potrzebny :lol: :lol: :lol: :lol:

Faktycznie śmieszne jeśli tego nie wiesz :roll: :lol: :lol: :lol:

Pozdr
ODPOWIEDZ