Ja dostałam pisemną odpowiedź z urzędu wojewódzkiego, że dodatków nie można pracownikom wypłacić, gdzie wcześniej telefonicznie Pani mówiła, ze jak najbardziej.monia77 pisze: ↑27 wrz 2024, 12:47Można zakupić sprzęt komputerowy, licencję do programu dla ZI, ekspres do kawy, biurko, szafki, poczęstunek podczas posiedzeń ZI dla jej członków, koszty korespondencji, dodatki specjalne dla ZI, dodatki motywacyjne dla przewodniczącego ZI, nie dla członków grup diagnostyczno-pomocowych
Możesz wrzucić to pismo gdzie jest napisane że nie można?dolga pisze: ↑08 paź 2024, 16:02Ja dostałam pisemną odpowiedź z urzędu wojewódzkiego, że dodatków nie można pracownikom wypłacić, gdzie wcześniej telefonicznie Pani mówiła, ze jak najbardziej.monia77 pisze: ↑27 wrz 2024, 12:47Można zakupić sprzęt komputerowy, licencję do programu dla ZI, ekspres do kawy, biurko, szafki, poczęstunek podczas posiedzeń ZI dla jej członków, koszty korespondencji, dodatki specjalne dla ZI, dodatki motywacyjne dla przewodniczącego ZI, nie dla członków grup diagnostyczno-pomocowych