Dobra książka
Re: Dobra książka
głębszą od popularnych \"czytadeł\" (mogą być różnej maści)
i ciekawą, a nie ciekawszą. To dwa różne pojęcia. Gdybym napisał \"ciekawszą\" siłą rzaczy musiałbym ją do innej książki porównać. Choćby w odniesieniu do poruszanej tożsamej potencjalnie tematyki.
i ciekawą, a nie ciekawszą. To dwa różne pojęcia. Gdybym napisał \"ciekawszą\" siłą rzaczy musiałbym ją do innej książki porównać. Choćby w odniesieniu do poruszanej tożsamej potencjalnie tematyki.
no tu nie ma popularnych \"czytadeł\" chyba że w twojej bzdetowej opinii
do ukaszka
nigdzie nie napisałem, że tu są \"czytadła\", tym bardziej \"jakieś\"
a ty co czytasz? poza moimi \"bzdetowymi opiniami\" oczywiście, jak byłeś łaskaw się wyrazić.
Jak na razie to wszedłeś tylko i popisałeś się złośliwością wobec mnie, co każdy łatwo zauważy.
nigdzie nie napisałem, że tu są \"czytadła\", tym bardziej \"jakieś\"
a ty co czytasz? poza moimi \"bzdetowymi opiniami\" oczywiście, jak byłeś łaskaw się wyrazić.
Jak na razie to wszedłeś tylko i popisałeś się złośliwością wobec mnie, co każdy łatwo zauważy.
\"Obcy w obcy kraju - R.A. Heinlein\" hehe książka kox. Chciałbym być guru w tak rozwiązłej sekcie:D
Polecam bardzo wspaniałą książkę pt. \"Balsam dla duszy pracującej\". Naprawdę działa jak balsam
a ja polecam Larsona trylogię \"Millenium\", jedna z lepszych jakie ostatnio czytałam
Milenium super. Wciąga. Lubię też S.Kinga, np. Sklepik z marzeniami;
Oprócz Dobra książka - HYdE PaRK przeczytaj również:
jak mam z tym żyć?
Czy to kogoś dziwi?
Jakie media są jeszcze tak pokazywane w mediach?
pomoc finansowa
PROSZE O POMOC FINANSOWĄ
Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci
wytłumaczcie mi proszę pojęcie
Czy słyszał ktoś?
Zbieram na wakacje
Zaklinanie rzeczywistości
PILNE
poczytajcie hieny
wybory za pasem...
pomoc
oblicza prezydencji - fajny tytuł