Mam wielki problem potzebuje 30 tys.złotych na leki ratujacą życie moje i moich dzieci tzn jestem w 5 miesiacu ciaży spodziewam się 4 dzieci ale moja choroba postepuje bardzo szybki .Sposób lekarze mowia ze mam 2 tyg aby zakupić leki aby uratowac swoje i dzieci zycie. MAM DOPIERO 19 lat.Jestem załana nie mam skad wziość pieniedzy na leki rodzina ma długi narzeczony charuje aby utrzymac nas i spłacac kredyty za wczesniejsze leczenie prosze o pomoc jaka kolwiek każda złotówka przebliża mnie i moje dzieci do życia to moj nr konta 55124052111111001039175639 .PROSZE O POMOC DLA MNIE I DLA MOICH NIE NARODZONYCH DZIECI.
Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci
Re: Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci
Prześlij więc do administratora tego poratlu dokument potwierdzający ten fakt a z całą pewnością znajdą się chętni by cię wesprzeć. Niech to admin zamieści np. skan dokumentu i wszystko będzie ok.
Re: Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci
Zgadza się, po wielu doniesieniach prasowych o nadużyciach w zakresie wyłudzania pieniędzy, taka ostrożność jest wskazana. Prześlij Ania dokumenty potwierdzające chorobę i zagrożoną ciążę, admin zdecyduje czy potwierdzi te fakty wpisem czy zamieści skany dokumentów po zamazaniu danych identyfikacyjnych.
Oprócz Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci - HYdE PaRK przeczytaj również:
sprawiedliwośc pełzająca?
oszustwo na każdym kroku
SONDAŻE
jak mam z tym żyć?
Czy to kogoś dziwi?
Jakie media są jeszcze tak pokazywane w mediach?
pomoc finansowa
PROSZE O POMOC FINANSOWĄ
wytłumaczcie mi proszę pojęcie
Czy słyszał ktoś?
Dobra książka
Zbieram na wakacje
Zaklinanie rzeczywistości
PILNE
poczytajcie hieny
wybory za pasem...