Dobre, nawet bardzo :) - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 31 lip 2015, 15:53

Wars pisze:"Betonowy i wakacje" - Putin was potrzebuje. Wy....cie na Krym!
Wytrzyj pianę z buzi. Ja tu zostaję bo z ciekawością popatrzę co się tu dalej będzie działo.
betonowy

Napisano: 31 lip 2015, 15:56

Wars pisze:"Betonowy i wakacje" - Putin was potrzebuje. Wy....cie na Krym!
Siusiak ci w buzię PISdzielski opłacany hejterze. Nie ja sobie wybierałem ojczyznę i taka zapyziała PISdzielska kreatura jak ty mnie stąd nie będzie wypędzała, skoro już się zadomowiłem i nie rzuciłem w pizdu tego cyrku wtedy jak wszyscy wyjeżdżali. Ja poczekam kreaturo, aż wy się wszyscy zadławicie.
betonowy

Napisano: 31 lip 2015, 19:16

i jej podobnym
nie będzie żadnego powrotu do przeszłych wieków emerytalnych - wasz prezioelekt już się z tego rakiem, bo jakżeby inaczej, wycofuje - ale ma dla was pisuary propozycję - 40 lat ale nie zatrudnienia ale SKŁADKOWCHY - a macie max 26 lat dopiero - no to zostało wam pisuary jeszcze minimum 14 - i żeby było ciekawiej to urlopy wychowawcze to lata nie składkowe - i możecie sobie doliczyć kolejne latka za wychowywanie rebionków - oto przewrotność pisuarów jest
do Maryli i podonych

Napisano: 31 lip 2015, 21:47

Bredzisz koleś. Te propozycje, to były propozycje Komorowskiego, gdy jeszcze myślał, że go wybiorą. Andrzej Duda wniesie jako jedną z pierwszych ustaw obniżenie wieku emerytalnego sprzed reformy platfusów. Nie liczcie na to, że wasze kłamstwa coś zmienią, bo zrobi to jeszcze przed wyborami i to was jeszcze mocniej pogrzebie.
dementor

Napisano: 31 lip 2015, 22:03

poczekamy zobaczymy - :lol:
a przed wyborami to sobie może w sejmie cmoknąć preziasekretarza :lol:
do Maryli i podonych

Napisano: 31 lip 2015, 22:36

Wam wszystkim PISda. Tylko komu zabierze, jak mało kto co ma? Może łunia się dorzuci?
betonowy

Napisano: 31 lip 2015, 22:42

A daj im Boże. Za 500 zł na drugie dziecko i kolejne to i ja bym sobie rodzinę wielodzietną zrobił. Tylko kretyni nie chcą dostrzec, że w tej naszej unijnej kolonii kilka milionów osób pracuje za 1000 zł po odliczeniu kosztów dojazdu. Siłą rzeczy babka zamiast siedzieć na kasie 80 kilometrów od domu machnęłaby sobie trzeciego dzieciaka i na jedno by wyszło. I księża by się cieszyli też.

Czyli nadciąga raj?
betonowy

Napisano: 01 sie 2015, 12:52

Na nic wasze straszenie, nikt już nie wierzy w te wasze bujdy:

"Byłem jednym z zaproszonych ekspertów na konwencji zjednoczonej prawicy w Katowicach i nie zobaczyłem ani nie usłyszałem tam niczego, co by mnie na serio zaniepokoiło - mówi w wywiadzie dla weekendowego wydania "Rzeczpospolitej" Waldemar Dubaniowski, były szef gabinetu politycznego Aleksandra Kwaśniewskiego."
levitka

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x