dochody upewnijcie
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
dochody upewnijcie
nie ma utrat uzysków
pani miała w 2020 zasiłek dla bezrobotnych do kwietnia 2020 po odliczeniu podatku zdrowotnej wprowadzam że dochód osiągany styczeń - grudzień czy styczeń - kwiecień ?
pani miała w 2020 zasiłek dla bezrobotnych do kwietnia 2020 po odliczeniu podatku zdrowotnej wprowadzam że dochód osiągany styczeń - grudzień czy styczeń - kwiecień ?
-
- VIP
- Kontakt:
Re: dochody upewnijcie
i upewnijcie zł za zł to zwiększamy o podstawowy dodatek ? że przekroczyć dochód nie może o podstawy ? czy jak jest CEEB to podwyższony ?
-
- VIP
- Kontakt:
ktoś coś ?
dochód który był osiągany przez 3 miesiące dzielimy na 12 mcy ?
dochód który był osiągany przez 3 miesiące dzielimy na 12 mcy ?
-
- Referent
- Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON
- Kontakt:
Tak, dzielimy przez 12 m-cy.
Co do zł za zł to dochód gospodarstwa nie może przekroczyć progu dochodowego, jeśli przekroczy wtedy wypłacasz dodatek pomniejszony o to przekroczenie, nie ważne czy należy się wyższa kwota czy niższa zasada jest ta sama, ale to wylicza program.
Co do zł za zł to dochód gospodarstwa nie może przekroczyć progu dochodowego, jeśli przekroczy wtedy wypłacasz dodatek pomniejszony o to przekroczenie, nie ważne czy należy się wyższa kwota czy niższa zasada jest ta sama, ale to wylicza program.
-
- VIP
- Kontakt:
to rozumiem i kwota nie mniejsza niż 20 zł.Kowalik15 pisze:Tak, dzielimy przez 12 m-cy.
ale jak mam 1 osobową rodzinę i nawet złożyła deklarację że ogrzewa węglem
to pomniejszam jaki dodatek ? podstawowy czy podwyższony ? bo coś kojarzę ze szkolenia, że jak przekroczenie to wtedy tylko podstawowy wchodzi w grę ....
może coś mylę
-
- Referent
- Kontakt:
ja bym pomniejszyła ten powiększony skoro kwalifikują się do wyższego, to od niego powinni mieć odejmowane, ale to tylko moje zdanie.
-
- Referent
- Kontakt:
przynajmniej nie rzucił mi sie w oczy zapis że zł za zł przysługuje tylko przy przekroczeniu w dodatku podstawowym
-
- VIP
- Kontakt:
Kowalik15 pisze:przynajmniej nie rzucił mi sie w oczy zapis że zł za zł przysługuje tylko przy przekroczeniu w dodatku podstawowym
Oprócz dochody upewnijcie - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Problem z rodzajem ogrzewania
Nauka liczenia dochodu od podstaw
teczki
wydawanie informacji a plan budżetu
Wniosek OK-WUD
Taka zagadka....
Jaki numer z JRWA dla dodatku osłonowego?
wnioskodawca nie posiada numeru konta
CEEB
Dodatek uzupełniajacy do emerytury
DIETY RADNEGO I SOŁTYSA
Kto zgłasza piec
Dochody nieopodatkowane?
śmiać się czy płakać?
Skład rodziny - czy dobrze myśle
Miejska sieć ciepłownicza