Dzień dobry
Na fakturze wystawionej przez zarządce budynku wyodrębnione jest podgrzewanie wody, z kolei
Pani X w wniosku od dodatek mieszkaniowy zaznaczyła brak wyposażenia w centralną instalację ciepłej wody. Z przeprowadzonej rozmowy wynika, iż posiada bojler w mieszkaniu. Czy Pani X musi mi poprawić dane we wniosku?
Dodadek mieszkaniowy a ryczałt za brak ccw
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: Dodadek mieszkaniowy a ryczałt za brak ccw
art 7 ust 10)Agata Żymełka pisze: 19 cze 2023, 14:13 Dzień dobry
Na fakturze wystawionej przez zarządce budynku wyodrębnione jest podgrzewanie wody, z kolei
Pani X w wniosku od dodatek mieszkaniowy zaznaczyła brak wyposażenia w centralną instalację ciepłej wody. Z przeprowadzonej rozmowy wynika, iż posiada bojler w mieszkaniu. Czy Pani X musi mi poprawić dane we wniosku?
potwierdzenie informacji, o których mowa w pkt 2-5 oraz 7 i 9, przez zarządcę budynku albo inną osobę uprawnioną do pobierania należności za lokal mieszkalny.
art 7 ust 1c pkt 7
informacje dotyczące technicznego wyposażenia zajmowanego lokalu mieszkalnego o:
a)sposobie ogrzewania lokalu (wyposażenie w centralne ogrzewanie),
b)sposobie przygotowywania ciepłej wody użytkowej (wyposażenie w centralną instalację ciepłej wody),
c)instalacji gazu przewodowego;
ja bym zarządcę poprosiła o wyjaśnienie by mieć jasność pełną...
Oprócz Dodadek mieszkaniowy a ryczałt za brak ccw - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Czy Waszym zdaniem w takiej sytuacji czynsz też jest jej wydatkiem? Zerknijcie proszę
prośba o sprawdzenie wyliczenia dodatku mieszkaniowego
dodatki mieszkaniowe a CEEB
wydatki
prośba o sprawdzenie wyliczenia !!
odmowa brak dokumentów
egzekucja dm
mieszkanie na sprzedaż
Pomóżcie proszę w obliczeniu
Co ma stan majątkowy do dochodów?
Wnioskodawca w DPS
Aktualności
wzór wezwania o uzupełnienie dokumentów