dodatek 250 i praca przy projekcie - Dodatek 250zł

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 02 paź 2008, 0:36

Czy pracownik socjalny zatrudniony w urzędzie moze dodatkowo pobierać wynagrodzrnie za pracę przy projekcie
~Adam

Napisano: 12 sty 2009, 20:44

Osoba zatrudniona w ramach alokacji środków(projekty POKL)na stanowsiku pracownik socjalny ma mieć wypłacony dodatek 250 zł nie w ramach projektu. Umowa o prace musi zawierać informacj, ze wynagrodzenie pochodzi ze środków EFS a dodatek wypłacony jest z innego źródła(tka jak wszyscy pozostali prac.socj.mający wypłacony dodatek).
~Tola

Napisano: 13 sty 2009, 14:13

mam pytanie do Toli jestem zatrudniona w ops jako pracownik socjalny w ramach alokacji środków(projeky POKL)ALE NIE WYKONUJĘ PRACY W TERENIE CZY MNIE RÓNIEŻ NALEŻY SIE DODATEK 250 ZŁ
~agatek

Napisano: 13 sty 2009, 16:13

Jeśli dodatek zaplanujesz w kosztach projektu to można go finansować z EFS jako koszty wynagrodzenia.
~Iwa

Napisano: 13 sty 2009, 16:24

agatek
dodatek tylko za pracę w terenie... więc jak dla mnie nie należy sie
trojanska
Praktykant
Od: 01 wrz 2008, 14:45
Zajmuję się:

Napisano: 12 lut 2009, 14:16

Jestem zatrudniona do realizacji projektu jako pracownik socjalny i od tego roku mam wykonywać środowiskowa pracę socjalna, ale bez przeprowadzania wywiadów.Czy przysluguje mi dodatek???
Jak zinterpretować zapis, że świadczenie pracy socjalnej nalezy do podstawowych obowiązków???Ja mam zadania wypisane w punktach, ale nie podkreslono, które z nich są podstawowe.
Prosze o odpowiedź
~mat

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x