Dodatek 250 , praca w terenie - Dodatek 250zł

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 11 maja 2009, 17:08

bo niem ma uprawnień takich jak pracownik socjalny i dopiero się uczy i dlatego.
~Iwa

Napisano: 15 maja 2009, 11:46

U nas również aspirant robił wszystko co pracownik socjalny, przeprowadzał wywiady sam i je również podpisywał, ale podczas kontroli naszych Pań z Delegatury wynikło , że chcieli unieważnić wszystkie decyzje, które były wydane na wywiady robione przez aspiranta. Aspirant może....... przeprowadzać wywiady, ale tylko i wyłączne pod nadzorem .... pracownika socjalnego, więc musiałam obok podpisu aspiranta przystawić swoją pieczątkę pracownika socjalnego i się podpisać. No i jakoś darowali... .
~volwo

Napisano: 21 sie 2009, 22:02

Tak!!!!!! Aspirant nie może pracować w terenie!!!!
~Anka

Napisano: 26 sie 2009, 17:15

Aspirant aspiruje do bycia pracownikiem socjalnym, czyli niejako praktykuje i dlatego nie może robić tego co pracownik socjalny, chyba, że pod nadzorem tegoż pracownika socjalnego. A co do dodatku, w ustawie o pomocy społecznej nie ma mowy o jakimś czasie spędzonym w środowisku (polecam lekturę ustawy co jakiś czas), mowa jest jedynie o wywiadach w środowisku!
~elenka

Napisano: 30 sie 2009, 21:05

Ela jeśli możesz prześlij podstawy prawne twojego stwierdzenia. Na czym się opierasz. Mój przełożony jest zdania że powinnam przepracować 50% czasu pracy, inaczej nie powinien mi wypłacać dodatku. Tłumaczy to tym, że ma w biurku interpretację ministerstwa. Gdyby ktoś miał jakieś konkretne informacje proszę o maila najlepiej [email protected]
~eve

Napisano: 08 gru 2009, 21:45

dodatek 250,- miesięcznie,przysługuje każdemu pracownikowi socjalnemu który wykonuje pracę terenową ! nie ma żadnych ograniczeń w tym temacie !
~ewa

Napisano: 08 gru 2009, 21:55

dodatek 250,- miesięcznie,przysługuje każdemu pracownikowi socjalnemu który wykonuje pracę terenową ! nie ma żadnych ograniczeń w tym temacie !
~ewa

Napisano: 08 gru 2009, 21:56

~ewa

Napisano: 10 gru 2009, 11:15

A cóz to za pojęcie \"praca terenowa\" , praca w środowisku to juz co innego, z uporem maniakalnym wypisujecie pojecie , które nijak nie wpisuje sie w prace socjalną.
~Jan

Napisano: 18 gru 2009, 19:12

a ja mam inne pytanie: czy od tego odprowadzany jest zus, podatek i składka zdrowotna?
~nówka

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x