a czy ten dodatek przysługuje także osobie zatrudnionej na stanowisku pr. socj. w dziale świadczęń rodzinnych?
nie mam terenu, jedynie wywiady z dłużnikami i oświadczenia majątkowe
W żadnym razie. Te wywiady o których piszesz podpisujesz w ośrodku, u siebie , nie masz prawa iść do klienta do domu. No bo gdzie masz to napisane w ustawie o \"dłużnikach\", czy \"świadczeniach\". Tak że NIE.
U nas są to 4 h, ale tylko teoretycznie.
W zależności od potrzeb.
Ważne, że wszystko zrobione jest na czas.
Są dni, kiedy jestem w terenie 6 h, ale czasami w ogóle nie wychodzę z biura, bo jak wiadomo \"papierologii\" jest dużo!
mam pytanie , jestem ztrudniona jako pracownik socjalny, ale pracuję w dziale świadczeń rodzinnych, prowadzę wywiad alimentacjny tj; chodzę w środowisko, jeżdżę na wywiady do dłużików, posiadam legitymację pracownika socjalnego, czy też należy mi się taki dodatek?? prosze o odpowiedź.
Ja prowadzę fundusz alimentacyjny , przez rok zastępowałam koleżankę na zwolnieniu i urlopie macierzyńskim , obecnie część pracy w środowisku mam pozostawioną - cz należy dodatek
Serdecznie zwracam się do ludzi dobrego serca o pomoc nazywam się Marta mam 22lata jestem mężatko i mam 2 letnie dziecka obecnie z mężem nie pracujemy od kilku miesięcy nasze życie nabrało ciemnych barw mąż nie może znaleźć pracy całe lato pracował na budowie pomagają nam rodzice jak tylko mogą,ale to jest mało samych opłat mamy prawie 500zł potrzebne mi są pampersy dla dziecka, kaszki i ubranka środków czystości.Zwracamy się z bardzo mocną, gorącą i serdeczną prośbą do Państwa, z apelem o Pomoc o jaką kol wiek pomoc finansową, żywnościową materialną. Wszystko jest nam tak bardzo, bardzo potrzebne.
Mam pytanie: ukończyłam szkołę pracowników socjalnych i obecnie ukończyłam studia mgr pedagogiczne. \"Nazwano mnie\" -starszy specjalista pracy z rodziną. Powiedziano mi, że nie należy mi się dodatek 250zł.za wyjścia w teren. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy to prawda, czy mogę nadal otrzymywać w/w dodatek? Pozdrawiam serdecznie.