dodatek 250zł.
dodatek 250zł.
Proszę o pomoc Pracownica ma do 28 marca urlop macierzyński potem idzie na 50dni urlopu wypoczynkowego a po wyczerpaniu urlopu wypoczynkowego na urlop wychowawczy.Moje pytanie: co mam zrobic z dodatkiem 25o zł.(pracownik socjalny) jak będzie przebywała te 50 dni na urlopie wypoczynkowym bo zasadnicze i staz będę liczyła tylko nie wiem co z dodatkiem
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: dodatek 250zł.
W wyjaśnieniach MPiPS:
\"Na prawo do dodatku nie ma wpływu pozostawanie przez pracownika na urlopie wypoczynkowym czy zwolnieniu lekarskim, jeśli w tym czasie otrzymuje on wynagrodzenie.\"
Ja bym liczyła.
\"Na prawo do dodatku nie ma wpływu pozostawanie przez pracownika na urlopie wypoczynkowym czy zwolnieniu lekarskim, jeśli w tym czasie otrzymuje on wynagrodzenie.\"
Ja bym liczyła.
ania
nie liczę tylko za czas choroby ale wliczam do podstawy wynagrodzenia chorobowego
a pozostałe dni w miesiącu kiedy pracuje poza zwol.lek. wypłaca się tą część dodatku?
wypłaca się proporcjonalnie za dni przepracowane licząc urlop wypoczynkowy do czasu przepracowanego
ja tez pomniejszam tylko za czas choroby jak jest na urlopie wypoczynkowym to wypłacam
Oprócz dodatek 250zł. - Księgowość przeczytaj również:
podstawa wymiaru wynagrodzenia za czas choroby
jak księgujecie ??
Wydatek strukturalny asystenta rodziny
umowa zlecenie pomocy
wzajemne wyłaczenia pomiędzy jednostkami
wynagrodzenie płatne z POKL - jaki kod wydatku strukturalnego?
konto 290 a r-k zysków i strat
koszty upomnienia
druki
NIEODPŁATNIE OTRZYMANY
szkolenie wydatki strukturalne OPOLE
Finanse DDJ - czy można wygenerować upomnienie i tytuły??
strukturalne
pit 40
świetlice środowiskowe
odpis aktualizujący nalezności