dodatek 250zł.

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~ewa

dodatek 250zł.

Post autor: ~ewa »

Proszę o pomoc Pracownica ma do 28 marca urlop macierzyński potem idzie na 50dni urlopu wypoczynkowego a po wyczerpaniu urlopu wypoczynkowego na urlop wychowawczy.Moje pytanie: co mam zrobic z dodatkiem 25o zł.(pracownik socjalny) jak będzie przebywała te 50 dni na urlopie wypoczynkowym bo zasadnicze i staz będę liczyła tylko nie wiem co z dodatkiem
~iga

Re: dodatek 250zł.

Post autor: ~iga »

A bedzie pracować w terenie no nie bo dodatek jest za teren
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

W wyjaśnieniach MPiPS:
\"Na prawo do dodatku nie ma wpływu pozostawanie przez pracownika na urlopie wypoczynkowym czy zwolnieniu lekarskim, jeśli w tym czasie otrzymuje on wynagrodzenie.\"
Ja bym liczyła.
ania
~Anka

Post autor: ~Anka »

nie liczę tylko za czas choroby ale wliczam do podstawy wynagrodzenia chorobowego
~aga

Post autor: ~aga »

a pozostałe dni w miesiącu kiedy pracuje poza zwol.lek. wypłaca się tą część dodatku?
~Anka

Post autor: ~Anka »

wypłaca się proporcjonalnie za dni przepracowane licząc urlop wypoczynkowy do czasu przepracowanego
~mo

Post autor: ~mo »

ja tez pomniejszam tylko za czas choroby jak jest na urlopie wypoczynkowym to wypłacam
ODPOWIEDZ