Witam mam pytanie czy ktoś z Was przyznał dodatek mieszkaniowy jakiejś rodzinie z Ukrainy?? bo powiem szczerze że mam mieszane odczucia. Dodatki to zadanie własne gminy i gmina je finansuje. Jednak pomoc dla Ukrainy finansowana jest z budżetu państwa.
Na dodatki mieszkaniowe dla osób z Ukrainy nie ma refundacji z środków pomocowych tak jak w pomocy społecznej i świadczeniach rodzinnych. ale...? ktoś mi napisze czy może jednak należy się?
Dodatek dla osób z Ukrainy
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM,DE
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Re: Dodatek dla osób z Ukrainy
Witam, uważam, że można przyznać, jeśli mają tytuł prawny i ponoszą wydatki to będą mogli otrzymać DM.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Re: Dodatek dla osób z Ukrainy
jeśli spełniają wymogi nakreślone przez ustawę o dodatkach należy przyznać ...Witam mam pytanie czy ktoś z Was przyznał dodatek mieszkaniowy jakiejś rodzinie z Ukrainy?? bo powiem szczerze że mam mieszane odczucia. Dodatki to zadanie własne gminy i gmina je finansuje. Jednak pomoc dla Ukrainy finansowana jest z budżetu państwa.
Na dodatki mieszkaniowe dla osób z Ukrainy nie ma refundacji z środków pomocowych tak jak w pomocy społecznej i świadczeniach rodzinnych. ale...? ktoś mi napisze czy może jednak należy się?
Oprócz Dodatek dla osób z Ukrainy - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
błąd w systemie
vat
Proszę o komentarze
Druki wniosków
czy jest tu jakaś dobra dusza , która ma wzór decyzji wygaszającej
Podpowiedź
Co zrobić by nie składali wniosków
dochód z gospodarstwa rolnego
centralne ogrzewanie
niezgodność w gospodarstwie osobowym
jeden wniosek, mnóstwo pytań