dodatek dla wykluczonych

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
D.C.
Stażysta
Zajmuję się: ŚR, FA, DM, KDR, CP i inne
Kontakt:

Re: dodatek dla wykluczonych

Post autor: D.C. »

Młodypracownik pisze: 13 sty 2025, 13:46 Ja mam przyznany pisemnie dodatek motywacyjny 1000 zł brutto na dany okres, płatny razem z wynagrodzeniem. Dodatek za faktycznie przepracowane dni, czyli na urlopie czy zwolnieniu go nie mam. W 2024 dostała od września do grudnia, a teraz mam od stycznia do marca i co dalej czas pokaże. Dodam jeszcze, że w tamtym roku wszyscy oprócz mnie mieli od lipca do grudnia te rządowe dodatki ale ja dostała całą kasę z obsługi bonu, także coś za coś.
Czyli że w swoim regulaminie wynagradzania macie taki składnik jak dodatek motywacyjny?

Jak on jest sformułowany? Chodzi mi o to, że jeśli należałby się wszystkim pracownikom, to kluczowi mogliby się ubiegać zarówno o rządowy dodatek jak również ten z regulaminu?
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Re: dodatek dla wykluczonych

Post autor: Tom. »

D.C. pisze: 13 sty 2025, 15:11
Tom. pisze: 13 sty 2025, 13:58 z zaświadczeniami coś kombinują
Tzn. że będziecie wydawać wszystkie zaświadczenia z zakresu całego ośrodka, żeby uznać, że realizujecie również kluczowe zadania?
chyba coś w tym stylu
ODPOWIEDZ