dodatek do gosp. domowych-pellet - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 21 lut 2023, 15:01

Bardzo was proszę o pomoc. 28-11-2022r. złożyłem wniosek o wypłatę dodatku dla gospodarstw domowych z tytułu wykorzystywania niektórych źródeł ciepła (pellet). Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi ( nie było nikogo na wywiadzie, nie przysłali informacji o przyznaniu dodatku ani też ślad za tym środków finansowych). Dzwoniąc do OPS uzyskuję za każdym razem tą samą informację czyli, że urząd wojewódzki nie przysłał im kasy. Poradźcie mi, co mogę zrobić, co napisać i gdzie.
Selenit
Stażysta
Od: 02 maja 2017, 8:32
Zajmuję się: Św, FA, Sr

Napisano: 21 lut 2023, 20:51

Co napisać: na początek ponaglenie. Gdzie: sprawą oficjalnie zajmuje się wójt/brumistrz/prezydent miasta, więc za jego pośrednictwem składa się je do organu wyższego czyli najpewniej SKO.
roriyok
Starszy referent
Od: 02 lis 2022, 11:16
Zajmuję się: PS

Napisano: 22 lut 2023, 8:26

Selenit pisze:
21 lut 2023, 15:01
Dzwoniąc do OPS uzyskuję za każdym razem tą samą informację czyli, że urząd wojewódzki nie przysłał im kasy. Poradźcie mi, co mogę zrobić, co napisać i gdzie.
no niestety ale taka jest prawda, ni ma kasy....
jeszcze dostaliśmy pismo z UW, że do czasu przyznania kasy nie można w tym roku nic robić :D
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x