Dodatek energetyczny
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS/SW
- Kontakt:
Dodatek energetyczny
Witam! Czy ktoś widział już może jakieś rozporządzenie w sprawie wzoru wniosku o ten dodatek? Działacie może już w tej kwestii?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Re: Dodatek energetyczny
Dodatek energetyczny funkcjonuje od wielu lat i tu nic się nie zmieniło oprócz czasiowego zawieszenia go na ten rok 
Dodatek ELEKTRYCZNY został wprowadzony teraz, wzór wniosku chyba juz gdzoes widziałam, natomiast mozna o niego wnioskowac od 1 grudnia wiec raczej nikt nic z nim jeszcze nie działa.

Dodatek ELEKTRYCZNY został wprowadzony teraz, wzór wniosku chyba juz gdzoes widziałam, natomiast mozna o niego wnioskowac od 1 grudnia wiec raczej nikt nic z nim jeszcze nie działa.
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
https://ops.pl/2016/10/wniosek-o-dodatek-energetyczny/ 

Przestańcie tak to nazywać bo już mam kurła dość telefonów o "dodatek na prąd"...kalina.malina pisze: 17 lis 2022, 10:19 Dodatek ELEKTRYCZNY został wprowadzony teraz, wzór wniosku chyba juz gdzoes widziałam, natomiast mozna o niego wnioskowac od 1 grudnia wiec raczej nikt nic z nim jeszcze nie działa.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zdaje się, że wzór wniosku o dodatek elektryczny nie został jeszcze opublikowany - wczoraj sprawdzałam na lex
Oprócz Dodatek energetyczny - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Dwa piece, dwa wnioski na różne dodatki
tekst dodatkowy do źródel ciepła w przelewach bankowych
upoważnienie do wpisu do CEEB
kto pomoże
DECYZJA
Kuchnia w szopie
burmistrz skałda wniosek
pani nie chce nadawać nr domu
Dwa domy pod jednym adresem
nowy właściciel
wniosek o dodatek osłonowy przesłany z zakładu karnego
wywiad
15g korekty
co z wnioskami zostawionymi bez rozpoznania?
Zmiana wykorzystywanego paliwa
DW. Wezwanie do wyjasnień. Podstawa prawna.