Dodatek motywacyjny a Z-3

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
Mgad
Praktykant
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Dodatek motywacyjny a Z-3

Post autor: Mgad »

Mam pytanko, gdzie w Z-3 w tabeli informacja o składnikach wynagrodzenia wykazujecie dodatek motywacyjny 1000 zł?
Mgad
Praktykant
Kontakt:

Re: Dodatek motywacyjny a Z-3

Nikt nie miał opieki do wysłania do ZUS po przyznaniu dodatku motywacyjnego??/ Bardzo prosze o pomoc
lubczyk
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: lubczyk »

Informacje o składnikach wynagrodzenia
tabela: zmienne wynagrodzenie miesięczne brutto - wynagrodzenie zasadnicze i inne składniki pomniejszone proporcjonalnie - tu wpisuję kwotę brutto podstawy 1000 zł.
mgops7
Podinspektor
Zajmuję się: płace, księgowość
Kontakt:

Post autor: mgops7 »

Mgad pisze: 09 paź 2024, 9:43 Nikt nie miał opieki do wysłania do ZUS po przyznaniu dodatku motywacyjnego??/ Bardzo prosze o pomoc
My tylko w tabeli, gdzie piszemy wyjaśnienia dopisaliśmy, że osoba dostała dodatek motywacyjny, za jaki okres i w jakiej kwocie i czy nadal się należy, a w tej tabeli co zasadnicze i inne, to nie.
Mgad
Praktykant
Kontakt:

Lubczyk dzwoniłam na infolinie ZUS i tak samo kazano mi zrobić. Teraz tylko pytanko, dodatek od lipca do września był wypłacony we wrześniu to wykazac po 1000 zł od 07.2024 do 09.2024 czy 3000,00 zł we wrzesniu?
lubczyk
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: lubczyk »

Ja wykazuję każdy miesiąc osobno.
ODPOWIEDZ