Program Asystent rodziny

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
Ula1
Referent
Zajmuję się: Ksiegowość
Kontakt:

Program Asystent rodziny

Post autor: Ula1 »

Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny?????
mgops7
Podinspektor
Zajmuję się: płace, księgowość
Kontakt:

Re: Program Asystent rodziny

Post autor: mgops7 »

Nie, nie podpisywaliśmy jeszcze umów, na razie tylko było oświadczenie o przyjęciu środków i potrzeby na II półrocze i nie wiem, czy to nie zrobią w jednej umowie. Równie dobrze, mogli zrobić raz w roku pod koniec (tak jak w ubiegłych latach)i przynajmniej roboty byłoby mniej;D
Ula1
Referent
Kontakt:

mgops7 pisze: 10 paź 2024, 14:40 Nie, nie podpisywaliśmy jeszcze umów, na razie tylko było oświadczenie o przyjęciu środków i potrzeby na II półrocze i nie wiem, czy to nie zrobią w jednej umowie. Równie dobrze, mogli zrobić raz w roku pod koniec (tak jak w ubiegłych latach)i przynajmniej roboty byłoby mniej;D
Dziękuję za odpowiedz i też tak myślę jak Pani, że wypłacę to jednorazowo i tyle w tym temacie.
jola66
Praktykant
Zajmuję się: Księgowość OPS
Kontakt:

Post autor: jola66 »

A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
mgops7
Podinspektor
Kontakt:

jola66 pisze: 11 paź 2024, 12:00 A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
tak, we wrześniu za VII,VIII,IX (śląskie)
karolina.p0108
Praktykant
Zajmuję się: księgowa
Kontakt:

Post autor: karolina.p0108 »

jola66 pisze: 11 paź 2024, 12:00 A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
Też właśnie czekamy na te środki. (łódzkie)
MagdalenaGops
Praktykant
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: MagdalenaGops »

Czy wypłacacie dodatek jednorazowo czy co miesiąc? czy jeśli pracownik otrzymał dodatek specjalny można go refinansować ze środków z programu?
Gosiek
Praktykant
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Nadal czekamy - dolnośląskie
Ula1
Referent
Kontakt:

Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny????? Śląskie, bo przyszło nowe zapotrzebowanie na II półrocze 2024 a jeszcze za I półrocze nie przyszła kasa???
mgops7
Podinspektor
Kontakt:

Ula1 pisze: 23 paź 2024, 10:08 Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny????? Śląskie, bo przyszło nowe zapotrzebowanie na II półrocze 2024 a jeszcze za I półrocze nie przyszła kasa???
zadzwoniłam do UW, środki nie przyszły, bo jeszcze nie mamy podpisanej umowy, a prawdopodobnie dlatego zrobili II półrocze zapotrzebowanie, żeby do umowy dać całość;
ODPOWIEDZ