Program Asystent rodziny
-
- Referent
- Zajmuję się: Ksiegowość
- Kontakt:
Program Asystent rodziny
Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny?????
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: płace, księgowość
- Kontakt:
Re: Program Asystent rodziny
Nie, nie podpisywaliśmy jeszcze umów, na razie tylko było oświadczenie o przyjęciu środków i potrzeby na II półrocze i nie wiem, czy to nie zrobią w jednej umowie. Równie dobrze, mogli zrobić raz w roku pod koniec (tak jak w ubiegłych latach)i przynajmniej roboty byłoby mniej;D
-
- Referent
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedz i też tak myślę jak Pani, że wypłacę to jednorazowo i tyle w tym temacie.mgops7 pisze: 10 paź 2024, 14:40 Nie, nie podpisywaliśmy jeszcze umów, na razie tylko było oświadczenie o przyjęciu środków i potrzeby na II półrocze i nie wiem, czy to nie zrobią w jednej umowie. Równie dobrze, mogli zrobić raz w roku pod koniec (tak jak w ubiegłych latach)i przynajmniej roboty byłoby mniej;D
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Księgowość OPS
- Kontakt:
A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
-
- Podinspektor
- Kontakt:
tak, we wrześniu za VII,VIII,IX (śląskie)jola66 pisze: 11 paź 2024, 12:00 A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowa
- Kontakt:
Też właśnie czekamy na te środki. (łódzkie)jola66 pisze: 11 paź 2024, 12:00 A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
Czy wypłacacie dodatek jednorazowo czy co miesiąc? czy jeśli pracownik otrzymał dodatek specjalny można go refinansować ze środków z programu?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
Nadal czekamy - dolnośląskiejola66 pisze: 11 paź 2024, 12:00 A tak na marginesie to czy ktoś już dostał fizycznie środki na wypłatę dodatków motywacyjnych dla asystentów rodziny?
-
- Referent
- Kontakt:
Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny????? Śląskie, bo przyszło nowe zapotrzebowanie na II półrocze 2024 a jeszcze za I półrocze nie przyszła kasa???
-
- Podinspektor
- Kontakt:
zadzwoniłam do UW, środki nie przyszły, bo jeszcze nie mamy podpisanej umowy, a prawdopodobnie dlatego zrobili II półrocze zapotrzebowanie, żeby do umowy dać całość;Ula1 pisze: 23 paź 2024, 10:08 Mam pytanie czy dostał już ktoś środki na wypłatę dodatku do wynagrodzenia za okres od I-VI/2024 dla asystentów rodziny????? Śląskie, bo przyszło nowe zapotrzebowanie na II półrocze 2024 a jeszcze za I półrocze nie przyszła kasa???
Oprócz Program Asystent rodziny - Księgowość przeczytaj również:
nadpłata ubezpieczenia grupowego
czy dostaliście plan na Bon Energetyczny Małopolska
Bon energetyczny - klasyfikacja budżetowa
dodatek motywacyjny - Progman kadry, płace
Dodatek motywacyjny-nowe wytyczne do Uchwały nr 63
ODDK zadania zlecone
Środki na wypłatę dodatku motywacyjnego
Jaki paragraf?
Płatnik
Dodatek motywacyjny a Z-3
Asystent rodziny - środki z Fundusz Pracy