u nas dostaję dodatek specjalny w wysokości 300 zł w ramach zarządzania projektem - za rozliczenie finansowe projektu - bieżące monitorowanie gospodarki finansowej projektu, comiesięczne wypełnienie wniosku o płatność
natomiast z budżetu mam dodatek specjalny za zwiększone czynności płacow księgowe w projekcie w wysokości 860 bo na tyle starczy kosztów pośrednich rozliczanych ryczałtem
i teraz niewiem jak powinno wyglądać to pismo odnośnie dodatku ze jedno i wyszczególnione że to 300 zł płatne z pokl
czy może ktoś by mi posłał na emaila takie pismo [email protected]
dodatek specjalny pokl księgowa
Re: dodatek specjalny pokl księgowa
Nie wiem nie mamy tak dobrze jak Ty,ja mam jeden dodatek z POKL 700 brutto i ciesze się z tego bo mogłabym nie mieć nic i też robić.Pozdrawiam!
nie realizujemy już projektu ale w ubiegłym roku miałam dodatek specjalny w wysokości 350,00 zł brutto/brutto czyli w tym mieściło się moje wynagrodzenie i składki ZUS pracodawcy. Tyle było zaplanowane w projekcie na wynagrodzenie księgowej
Prowadzę obsługę finansową dwóch programów z POKL - za jeden mam dodatek z budżetu ( to koszty pośrednie rozliczane ryczałtem w projekcie) - pismo o przyznaniu dodatku specjalnego. W drugim przypadku mam zawartą umowę zlecenie na obsługę finansową.
Oprócz dodatek specjalny pokl księgowa - Księgowość przeczytaj również:
saldo konta 761
Elbląg 26 marzec 2014r- Nowelizacja ustawy Prawo zamówień publicznych – podwykonawstwo po nowelizacji z 8 listopada 20
przeksięgowanie wydatków
księgowanie 201/240
brak kasy a obieg dokumentów i plan kont
odpis na zfss
opis faktur na dożywianie małopolska
20% dla gminy dłuznika
zwolnienie lek.
Weryfikacja sald
pomocy rzis
jaki rozdział Dom samotnej matki
ekspes do kawy
Trwały zarząd nieruchomości Pomocy
gdzie w bilansie powinnam ująć saldo konta 409?
RZiS