dodatek węglowy a refundacja VAT

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
beatab
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

dodatek węglowy a refundacja VAT

Post autor: beatab »

babeczka zlozyła wniosek na refundacje vat na dany lokal. Wcześniej złożyła wniosek na dodatek węglowy ( bo gdzie indziej mieszkała bo jest po rozwodzie ) i dostała. Teraz wróciła do wspólnego domu byłego męża i złożyła na gaz. Jak to rozwikłać??? w ustawie nie znalazłam nic ze jeżeli dostała dodatek mieszkaniowy to nie moze złożyć na refundacje VAT. Czy ktos mi pomoze w tej kwestii ???
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Re: dodatek węglowy a refundacja VAT

Post autor: Tom. »

beatab pisze: 04 lip 2023, 10:50 w ustawie nie znalazłam nic ze jeżeli dostała dodatek mieszkaniowy to nie moze złożyć na refundacje VAT
beatab
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: dodatek węglowy a refundacja VAT

Post autor: beatab »

Tom. pisze: 04 lip 2023, 11:23
beatab pisze: 04 lip 2023, 10:50 w ustawie nie znalazłam nic ze jeżeli dostała dodatek mieszkaniowy to nie moze złożyć na refundacje VAT
tez czytałam i nic nie znalazłam ... w elektrycznym było napisane a tutaj nic .. no cóż trzeba przyznać :-) dzięki
ODPOWIEDZ