dodatek za pracę w trudnych warunkach
Re: dodatek za pracę w trudnych warunkach
U nas kp mają stałe premie 20 % tzw.uznaniowe (chyba, że upomnienie lub nagana to wtedy nie dostają jakieś 2-3 miesiące)
Parę lat temu kodeksowi krótko dostawali jakiś dodatek za trudne warunki, ale ktoś tam zmierzył poziom hałasu i cofnęli.Słyszałam o tym, ale nie widziałam.Można z tego wywnioskować, że taki dodatek jest realny, tylko nie wiem od czego zależny.U nas nikt się tym nie interesuje, więc nie mam wiedzy na ten temat.
Nauczyciele dostaje dodatek tylko dlatego, że gwarantuje go karta, w przeciwnym razie można byłoby o nim jedynie pomarzyć
Parę lat temu kodeksowi krótko dostawali jakiś dodatek za trudne warunki, ale ktoś tam zmierzył poziom hałasu i cofnęli.Słyszałam o tym, ale nie widziałam.Można z tego wywnioskować, że taki dodatek jest realny, tylko nie wiem od czego zależny.U nas nikt się tym nie interesuje, więc nie mam wiedzy na ten temat.
Nauczyciele dostaje dodatek tylko dlatego, że gwarantuje go karta, w przeciwnym razie można byłoby o nim jedynie pomarzyć
NN a może jednak nie zabiorą dodatku tylko wliczą nam do podstawy tak jak u marty. Bardzo będziesz cierpieć? 

Też tak bym chciał myśleć.Ale jak patrze jak zabierają fundusze z placówek to i po zatrudnieniu na Kp też tak będzie.Zabiorą co się da.Tzw.\"Polska w Budowie\'\' i zmiany na lepsze.
U Marty nie weszła też jeszcze nowa ustawa.Samorządy juz zacierają ręce.
U Marty nie weszła też jeszcze nowa ustawa.Samorządy juz zacierają ręce.
Oprócz dodatek za pracę w trudnych warunkach - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
praca w MOW i Domu Dziecka
ocenapracownika samorządowego
nagroda
dodatek za wychowawstwo...
11 listopada do pracy????
Inwentaryzacja w RDDz.
szkolenia
podstawa prawna
walka
domy dziecka woj. śląskie
fundusz alimentacyjny
odpłatności