Proszę o pomoc.Rodzina wydane ma karty dużej rodziny w formie tradycyjnej. Matka złożyła wniosek w formie elektronicznej o przyznanie tylko dla niej karty elektronicznej. Oczywiście wydanie takiej karty wiąże się z odpłatnością. Czy wystarczy poinformować ww. telefonicznie o odpłatności i podania na jakie konto ma przesłać daną kwotę tj. 9,21 zł. Czy wysłać to w formie pisemnej.
Może macie gotowe pismo, będę wdzięczna za pomoc.
Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: praca w OPS- na stanowisku specjalista pracy socjalnej.
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.
Miałem podobną sytuację, po prostu zadzwoniłem, poinformowałem że musi Pani wpłacić 9,21 za dodatkową formę karty - Pani przyszła do Ośrodka, dałem jej druczek, wpłaciła kasę w banku i dała potwierdzenie wpłaty. Mówiłem, że może wpłacić też przez internet itp, byleby do wniosku dołączyła np. wydrukowany dowód wpłaty.
Ja przez telefon nie dyktuje numeru kont, jakby ktoś się bardzo upierał że nie chce przyjść lub jakaś duża Gmina, że ma bardzo daleko, to bym wskazał adres strony Ośrodka na której jest to konto.
Pisma nie mam.
Ja przez telefon nie dyktuje numeru kont, jakby ktoś się bardzo upierał że nie chce przyjść lub jakaś duża Gmina, że ma bardzo daleko, to bym wskazał adres strony Ośrodka na której jest to konto.
Pisma nie mam.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: praca w OPS- na stanowisku specjalista pracy socjalnej.
- Kontakt:
Re: Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.
Dziękuję za podpowiedź.
Oprócz Dodatkowa forma -Karta elektroniczna. - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
karta dla obcokrajowca
Prosze o kontakt aby móc zgłosić błędy we wniosku itp.
Proszę o pomoc ;)
odbiór przesyłki
Informacja statystyczna
KDR rodzina biologiczna-rodzina zastępcza
Rozwiedziona wyszła za mąż, zmienia nazwisko.....
pomyłka-oplata za dodatkową formę KDR
Proszę o pomoc
sprawozdania - czy teraz trzeba jakieś wysłać
Sprawozdania
szkolenie z KDR online
kdr dla dzieci -wniosek złożony po śmierci 3 dziecka
opłata za duplikat
Karta dla rodziców i dziecka niepełnosprawnego
małżonek rodzica?