Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Aga20
Praktykant
Zajmuję się: praca w OPS- na stanowisku specjalista pracy socjalnej.
Kontakt:

Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.

Post autor: Aga20 »

Proszę o pomoc.Rodzina wydane ma karty dużej rodziny w formie tradycyjnej. Matka złożyła wniosek w formie elektronicznej o przyznanie tylko dla niej karty elektronicznej. Oczywiście wydanie takiej karty wiąże się z odpłatnością. Czy wystarczy poinformować ww. telefonicznie o odpłatności i podania na jakie konto ma przesłać daną kwotę tj. 9,21 zł. Czy wysłać to w formie pisemnej.
Może macie gotowe pismo, będę wdzięczna za pomoc.
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.

Post autor: michu95 »

Miałem podobną sytuację, po prostu zadzwoniłem, poinformowałem że musi Pani wpłacić 9,21 za dodatkową formę karty - Pani przyszła do Ośrodka, dałem jej druczek, wpłaciła kasę w banku i dała potwierdzenie wpłaty. Mówiłem, że może wpłacić też przez internet itp, byleby do wniosku dołączyła np. wydrukowany dowód wpłaty.

Ja przez telefon nie dyktuje numeru kont, jakby ktoś się bardzo upierał że nie chce przyjść lub jakaś duża Gmina, że ma bardzo daleko, to bym wskazał adres strony Ośrodka na której jest to konto.

Pisma nie mam.
Aga20
Praktykant
Zajmuję się: praca w OPS- na stanowisku specjalista pracy socjalnej.
Kontakt:

Re: Dodatkowa forma -Karta elektroniczna.

Post autor: Aga20 »

Dziękuję za podpowiedź.
ODPOWIEDZ