Witam mam pytanie czy nikt nie prowadzi żadnej dokumentacji osób przebywających w OIK. Na jakich formularzach pracujecie jakie powinny być prowadzone dokumenty przecież ktoś musi to wiedzieć.
Dokumentacja w OIK
Re: Dokumentacja w OIK
Oczywiście,że pracuje się dokumentując przebieg historii, leczenia osób korzystających z pomocy OIK. Nikt jednak nie jest upoważniony, a nawet zabronione jest ujawnianie tego typu wiadomości.Tzn. nie uzyska Pani informacji o dokumentach, chyba że jest Pani osobą korzystającą z pomocy OIK, wówczas ma Pani możliwość wglądu w ,,swoją,, dokumentację.
No głupstwa piszesz, na razie jest ta, że każdy OIK wypracowuje własne dokumenty, niebawem to się zmieni i zostaną ujednolicone, mój OIK skopiował za pozwoleniem oczywiście dokumentacje z innego, wieloletniego już tzn. kartę kontaktów, kartę ewidencyjną klienta oraz księgę ambulatoryjną. I jeszcze jedno w OIK nie leczy się osób.
Mnie chodzi o ewentualne formularze czy takowe funkcjonują w OIK-ach czy każdy OIK tworzy sobie druki wg realizowanych przez siebie zadań (porad)
Oprócz Dokumentacja w OIK - Ośrodki Interwencji Kryzysowej przeczytaj również:
odpłatność za pobyt w DIK
POMOCY!!!!
Spokojnych i bezpiecznych Świą !
mąż żonie wychowawczy.
mąż żonie wychowawaczy...
ośrodki interwencji-kryzysowej
Pomoc
Zapraszam do wypełnienia ankiety :)
wolne miejsca
pomoc
jak pomóc rodzinie