dokumenty dzieci umieszczonych czasowo
dokumenty dzieci umieszczonych czasowo
Mam pytanie do pracowników socjalnych pracujących w placówkach czy robicie dokumentację dla dzieci, które przychodzą do placówki na kilka tygodni do czasu postanowienia Sądu czy raczej nie . Jak to prawnie wygląda?
Re: dokumenty dzieci umieszczonych czasowo
Ale KN niby co pomoże praca z rodziną jak panna ma 17 lat jest w pierwszej gimnazjum i sprawę w Sądzie za cztery kradzieże o łącznej kwocie 2500 zł? Pytam, bo jestem wychowawcą i mam taką dziewczynę, a pracownika socjalnego nie mamy.Ojciec się nie interesuje niczym, a matka zajęta kolejnym konkubentem i sprawami w Sądzie, bo chcą jej ograniczyć prawa na trójkę młodszych dzieci.
Izo, realia to jedno, ale kwity robisz tak jak dla młodszych z dłuższą perspektywą pobytu. A że często bez sensu to inna rzecz.
Podczas kontroli prywatnie ktoś Cie zrozumie, ale fakt jest taki, że dokumentacji brak.
Pozdr.
Podczas kontroli prywatnie ktoś Cie zrozumie, ale fakt jest taki, że dokumentacji brak.
Pozdr.
przede wszystkim masz czarno na białym ,ze próbowałaś cos zrobic,pracowałaś z nią (musisz tez to miec w razie kontroli swojego dyrektora)dziewczyna nie moze być zawieszona w prózni,po cos do Was w koncu trafiła!
Oprócz dokumenty dzieci umieszczonych czasowo - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
UCHYLENIE CZY WYGASZENIE ?
szukamy dziewczynki do adopcji
skandal
?? rodzina zastępcza/adopcyjna
Szukamy miejsca w MOW
podwyżki
nowe przepisy
nocki
zebrania
Wolne miejsca w placówce.
Świetlica środowiskowa
wyjazd z wychowankami