Wolne miejsca w placówce.

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~marek

Wolne miejsca w placówce.

Post autor: ~marek »

Kochani mam pytanie, otwieramy nową 14 osobową placówkę - posiadamy wolne miejsca w placówce, czy macie dzieciaki które wymagają umieszczenia w POW ?
Odpowiem na wszystkie zapytania.
~Ela

Re: Wolne miejsca w placówce.

Post autor: ~Ela »

jakie województwo
~Beata

Post autor: ~Beata »

PILNE!
Dzień dobry,
Zwracam się z zapytaniem odnośnie wolnych miejsc w placówce opiekuńczo-wychowawczej. Jestem pracownikiem socjalnym PCPR w Pszczynie woj. śląskie i mamy do umieszczania dzieci w POW, także proszę o wszelkie informacje na temat wolnych miejsc, na terenie jakiego woj. funkcjonuje placówka. Proszę o kontakt telefoniczny 32 447 10 82 ; 32 449 01 45 lub mailowy [email protected]
~Karola

Post autor: ~Karola »

Panie Marku, a z jakiego województwa Pan pisze, gdzie będzie znajdowała sie ta placówka i jakiego typu ona jest?
~marek

witam przepraszam że nie pisałem, choroba.
Województwo warmińsko - mazurskie, placówka typu socjalizacyjnego 14 osobowa.
~marek

wszystkie szczegóły pod telefonem
(23) 696 35 53
~OLA

Post autor: ~OLA »

a mozna wiedzieć jaki koszt utrzymania
~marek

tak koszt utrzymania dziecka wynosi 3100 zł / mc
~?

Post autor: ~? »

u nas 5100 za /mc.
~Leon

Post autor: ~Leon »

Marek, skąd wiecie jakie macie koszty utrzymania skoro dopiero otwieracie placówkę? To są kalkulacje czy już jakieś konkrety macie?
ODPOWIEDZ