w dodatkach mieszkaniowych nie ma dochodów utraconych...to co było uzyskane w 3 miesiącach poprzedzających miesiąc złożenia wniosku należy wliczyć jako dochód...a w innych dopłatach to nie wiem jak jest
napisz więc na forum świadczeń rodzinnych będzie szybciej odpowiedź, bo tam są utracone dochodyMikolaze pisze: ↑18 maja 2023, 15:06tak jak pisałam, temat nie dotyczy dodatkow mieszkaniowych natomiast jest tu sporo osób, które zajmuja sie swiadczeniami rodzinnymi i pracuja na tej ustawie w pełni wiec tez stosuja definicje dochodu uzyskanego i utraconego... a tematu o dopłatach do czynszu z programu Mieszkanie na Start nie ma dlatego tez tutaj pisze...
wiadome ....:-) pisze: ↑19 maja 2023, 7:57napisz więc na forum świadczeń rodzinnych będzie szybciej odpowiedź, bo tam są utracone dochodyMikolaze pisze: ↑18 maja 2023, 15:06tak jak pisałam, temat nie dotyczy dodatkow mieszkaniowych natomiast jest tu sporo osób, które zajmuja sie swiadczeniami rodzinnymi i pracuja na tej ustawie w pełni wiec tez stosuja definicje dochodu uzyskanego i utraconego... a tematu o dopłatach do czynszu z programu Mieszkanie na Start nie ma dlatego tez tutaj pisze...![]()