Dostawa sprzętu KDR
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dostawa sprzętu KDR
Mazowieckie. U mnie przywieźli wczoraj komputer i urządzenie wielofunkcyjne.UPS będzie w przyszłym tygodniu.
Iks pisze:Ja się przejmuję, bo pracuję na zabytkowym komputerze, który ledwo dyszy i ma mniej ramu niż mój telefon, a ekran gdzieś mniej więcej taki. Nic nie działa i wszystko się zawiesza, mam zepsutą drukarkę od 3 miesięcy, a nie ma kasy na naprawę, więc ten sprzęt jest mi kuźwa niezbędny do szczęścia i komfortu psychicznego w pracy.
Iks uwielbiam Cię

to się nazywa odpowiedni argument

dodzwoniłam się do koordynatora, powiedział że mają poślizgi tygodniowe. co to oznacza komputer All in One?
To oznacza że wszystko jest w jednym, tzn. zamiast tradycyjnej formy komputera, mysz, klawiatura, monitor i jednostka centralna będzie tylko : mysz, klawiatura i monitor a z tyłu monitora będzie stacja dysku, porty usb i wszystkie elementy jakie ma jednostka.
a u mnie wręcz przeciwnie - co roku zasypują nas nowym sprzętem - darmowy komputer w 2014, laptop z projektu systemowego, notebook z empatii, od dwóch lat spore dotacje z UW na modernizację sprzętu komputerowego, teraz nowy zestaw do KDR (w tym roku przyjąłem aż ...10 wniosków!). Ja już nie mam gdzie tego stawiać!jednopytanie pisze:Iks pisze:Ja się przejmuję, bo pracuję na zabytkowym komputerze, który ledwo dyszy i ma mniej ramu niż mój telefon, a ekran gdzieś mniej więcej taki. Nic nie działa i wszystko się zawiesza, mam zepsutą drukarkę od 3 miesięcy, a nie ma kasy na naprawę, więc ten sprzęt jest mi kuźwa niezbędny do szczęścia i komfortu psychicznego w pracy.
Iks uwielbiam Cię![]()
to się nazywa odpowiedni argumentżyczę Ci jak najszybszej dostawy, aby praca na zajmowanym stanowisku przyniosła Ci satysfakcję no i przede wszystkim aby komfort i szczęście dopisało

A co do tego ostatniego - "all in one" komputera to w lubuskim też są obsuwy terminów...
powiem Wam ze Iks mój nastrój z samego rana poprawił/a
jeśli chodzi o mnie to jest mi to również obojętne, mam komputer, niedawno wgrywali nowy system, póki co nie zacina się, nie buntuje się, jakoś chodzi
będę przeskakiwać z jednego komputera na drugi, jeśli ktoś przyjdzie z wnioskiem, tak to będzie w praktyce wyglądać... pomimo że chciałam żeby włożyć wszystko do jednego komputera to nie...
Kr.. skontaktuj się z Iks, na pewno chętnie przyjmie co nieco skoro masz na zbyciu
na marginesie: z tą KDR tp przesadzają, ludzie nie są zainteresowani, to booommmm już minęło a tutaj chcą nam nowy sprzęt dawać jakby nie wiadomo ile dziennie wniosków przyjmowaliśmy, a druga sprawa ile korzyści z tego mają te rodziny? wydaje mi się że większość tych ludzi karty w ogóle nie użyje, a przyszli po nią bo była darmowa... a ministerstwo się szczyci osiągnięciami i rzekomym obniżeniem kosztów życia takowej rodziny... ciekawe skąd oni wzięli te statystyki....

jeśli chodzi o mnie to jest mi to również obojętne, mam komputer, niedawno wgrywali nowy system, póki co nie zacina się, nie buntuje się, jakoś chodzi

Kr.. skontaktuj się z Iks, na pewno chętnie przyjmie co nieco skoro masz na zbyciu

na marginesie: z tą KDR tp przesadzają, ludzie nie są zainteresowani, to booommmm już minęło a tutaj chcą nam nowy sprzęt dawać jakby nie wiadomo ile dziennie wniosków przyjmowaliśmy, a druga sprawa ile korzyści z tego mają te rodziny? wydaje mi się że większość tych ludzi karty w ogóle nie użyje, a przyszli po nią bo była darmowa... a ministerstwo się szczyci osiągnięciami i rzekomym obniżeniem kosztów życia takowej rodziny... ciekawe skąd oni wzięli te statystyki....
Ja podejrzewam, że w naszej małej gminie cały "ruch" w KDR to będzie jakieś 5-10 wniosków rocznie. No ale jak ktoś daje za darmo - to biorę. Co do sprzętu to chętnie zamieniłbym ze dwa świeżutkie komputery na jedno dodatkowe pomieszczenie do naszego GOPS-u, bo nie w w elektronice, a w metrażu leży nasz główny problem.
U nas komputer i urządzenie wielofunkcyjne już jest, a zasilacz w późniejszym terminie
Witam, ja już mam komputer i urządzenie, UPS będzie w przyszłym tygodniu- jak wszędzie chyba. Sprzęt niezły, dobrze się na nim pracuje. Ogólnie jestem zadowolona 

- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jejku, dziękujęjednopytanie pisze:Iks uwielbiam Cię
to się nazywa odpowiedni argumentżyczę Ci jak najszybszej dostawy, aby praca na zajmowanym stanowisku przyniosła Ci satysfakcję no i przede wszystkim aby komfort i szczęście dopisało

Walka z wiatrakami since 1998.
Oprócz Dostawa sprzętu KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Hot
problem!!! proszę o szybką pomoc!!!
Sprawozdanie - unieważnienie i koszty
karty z 2014r. a wydane w w2015
skąd koszty kart dużej rodziny
liczba rodzin wielodz.
gdzie to ująć
gdzie to ująć w sprawozdaniu?
sprawozdanie - lic zba przyznanych kart dużej rodziny
łeeeeeee