Dotacja na asystenta rodziny 2018r
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: księgowa
- Kontakt:
Re: Dotacja na asystenta rodziny 2018r
moim zdaniem te 2.100zł stanowi 67% z kwoty, która na pełny etat wynosi jakieś 3.134 zł. A u ciebie na pełny etat wychodziło by 2.700 zł więc możesz z dotacji dofinansować 67% z 1.350 zł czyli 904,50. Gdyby twoje wynagrodzenie na pełny etat przekraczało 3.134 to maksymalnie możesz z dotacji rozliczyć te 2.100
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tak jak mk1. Ja też tak miałam, że wynagrodzenie w przeliczeniu na etat u mnie jest mniejsze niż 3.134,33 zł, więc rozliczam 67% z wynagrodzenia asystenta rodziny
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzień dobry Panie i Panowie 
W ubiegłym roku na asystenta rodziny dostalizmy dofinanowanie (łacznie BP i FP) 12 600, a w tym roku ledwo 7000. I udało sie zrefundować wydatki bodaj do sierpnia. Tez dostaliscie tak okrojone srodki, czy ja cos zle rozliczam? Moze ne powinnam calego roku brac pod uwage? (w umowie nie mam zadnych zastrzezen pod tym wzgledem)? Pytanei zadaje może glupie, ale od niedawna jestem znowu w ksiegowosci GOPSu i troche wypadlam z rytmu

W ubiegłym roku na asystenta rodziny dostalizmy dofinanowanie (łacznie BP i FP) 12 600, a w tym roku ledwo 7000. I udało sie zrefundować wydatki bodaj do sierpnia. Tez dostaliscie tak okrojone srodki, czy ja cos zle rozliczam? Moze ne powinnam calego roku brac pod uwage? (w umowie nie mam zadnych zastrzezen pod tym wzgledem)? Pytanei zadaje może glupie, ale od niedawna jestem znowu w ksiegowosci GOPSu i troche wypadlam z rytmu

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Też dostaliśmy mniej niż sygnalizowaliśmy na 2018 r.
Najlepsze jest to, że co prawda mamy zagwarantowane w ustawie, że stanowisko asystenta do 2022 r. będzie dofinansowywane, ale nikt nie mówi na jakich warunkach;)
Najlepsze jest to, że co prawda mamy zagwarantowane w ustawie, że stanowisko asystenta do 2022 r. będzie dofinansowywane, ale nikt nie mówi na jakich warunkach;)
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Dotacja na asystenta rodziny 2018r - Księgowość przeczytaj również:
zaangażowanie w rozdziale 85501
zwrot zas. stałego z lat ubiegłych przypisany w 27S
jak ilczyć koszty obsługi od 4000 zł za życiem
stażowy a macierzyński kto płaci stażowe
CAS serwis chwilowo niedostepny
Poszukuje szkolenia pod tytułem "Kadry i płace". Ktoś coś po
opłata za gotowość do przyjęcia bezdomnego
jak zrobić przypis odsetek z jednoczesnym odpisem odsetek z
FA w małopolsce na kontroli UW
przypis zobowiązań na nowy okres świadczeniowy/zasiłkowy
Księgowy czy główny księgowy w OPS?
Delegacja - z września wypłacona w październiku ?
Korekta sprawozdania rb 27 zz o dochodach
Przetarg - dożywianie na 2019 r.
wpłata od dłużnika alimentacyjnego
Wydatki środków własnych na dział 855