dożywianie

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
Zainteresowana

Re: dożywianie

Post autor: Zainteresowana »

nina1212 Podziel się proszę skąd ta informacja. W Porozumieniu nie jest zaznaczone, że 1 posiłek, więc mam wątpliwości. Bardzo proszę przyślij mi faxem to co masz- 61 855 26 44
ewi

Post autor: ewi »

nina konkrety a nie gadanina ,zamieść tą informację na forum to przeczytamy
Jola II

Post autor: Jola II »

ja również poproszę o tą informację, bo żadnego pisma w tej sprawie nie otrzymaliśmy. Fax 77 419 44 51. Z góry dziękuję
fif

Post autor: fif »

PROSIMY o podanie na FORUM tej informacji.
agaw
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: agaw »

Proszę oto i interpretacja.
Załączniki
pismo+z+MPIPS+3+luty+2014+-+interpretacja[1].pdf
(126.06 KiB) Pobrany 622 razy
Zainteresowana

Post autor: Zainteresowana »

agaw - bardzo Ci dziękuję.
Jola II

Post autor: Jola II »

Dziękuję
ina

Post autor: ina »

co to to jest, ni tak ni siak ale sie wysilili, można przyjąć jedno danie bo w ustawie jest posiłek czyli dzieci mogą spożywać w ciągu dnia tylko jeden posiłek, nie więcej, odchudzać się
ala30

Post autor: ala30 »

a u nas dalej jest całodzienne wyżywienie np. w przedszkolach a w szkołach obiad + śniadanie i nikt nie robił z tego problemu
ZULKA

Post autor: ZULKA »

A co już z wydanymi decyzjami na całodzienne wyżywienie, które już się uprawomocniły? ja takie mam, dzieciaki już jedzą. Najpierw przyznałam, a teraz mam im zabrać?, bo 12 września dostałam interpretację z ministerstwa?:-(?
ODPOWIEDZ