drugi wniosek na DO

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
gość315
Stażysta
Zajmuję się: fa
Kontakt:

drugi wniosek na DO

Post autor: gość315 »

Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Re: drugi wniosek na DO

Post autor: jasiak »

złoży to będziesz się zastanawiać ....
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

Post autor: Magda k »

wydaje mi sie że bedzie przysługiwał , skład rodziny może ulec zmianie
julia_
Stażysta
Zajmuję się: DO
Kontakt:

Post autor: julia_ »

gość315 pisze: 19 maja 2022, 13:49 Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?
może planuje rozwód albo morderstwo :lol:
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

gość315 pisze: 19 maja 2022, 13:49 Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?
Stan gospodarstwa podaje na dzień złożenia wniosku, tak naprawdę nie masz za bardzo możliwości weryfikacji podanego składu, więc moim zdaniem nie warto szukać na siłę jakiegoś sposobu na odmowę.
ODPOWIEDZ