drugi wniosek na DO
-
- Stażysta
- Zajmuję się: fa
- Kontakt:
drugi wniosek na DO
Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: drugi wniosek na DO
złoży to będziesz się zastanawiać ....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Śr
Sw - Kontakt:
wydaje mi sie że bedzie przysługiwał , skład rodziny może ulec zmianie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DO
- Kontakt:
może planuje rozwód albo morderstwogość315 pisze: 19 maja 2022, 13:49 Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?

-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Stan gospodarstwa podaje na dzień złożenia wniosku, tak naprawdę nie masz za bardzo możliwości weryfikacji podanego składu, więc moim zdaniem nie warto szukać na siłę jakiegoś sposobu na odmowę.gość315 pisze: 19 maja 2022, 13:49 Witam, mam pytanie co byście zrobili, osoba złozyła jeden wniosek z mężem , gospodarstwo 2 osobowe, przekroczenie odmowa, dowiedziałam się bedzie składac z dochodami za 2021 tylko juz bez mmęża , na jednoosobowe, Co myślicie przyznac jej wtedy ? A jesli odmówić to na jakiej podstwie ?
Oprócz drugi wniosek na DO - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
1 budynek 4 mieszkania 1 piec
Dwa wnioski
Druga rata
Córka pelnomocnikiem matki
decyzja odmowna
Świadczenie pielęgnacyjne a dodatek osłonowy
Ulga dla młodych
Metryka?
Prośba do SYGNITY - zmiana typu beneficjenta w DO
Zmiana typu beneficjenta we wniosku na DO
Jeden wnioskodawca na 2 różne domy
Śmierć wnioskodawcy przed przyznaniem