Duduś może wygrać
Duduś może wygrać
Boże jeśli naprawdę istniejesz chroń nas przed Dudusiem. 24 maja spójrz na Polskę proszę.
Re: Duduś może wygrać
No alternatywa jest bliżej dna od Dudy, więc skoro mój kandydat odpadł w pierwszej turze, to ja podziękuję i 24 zostanę w domku.
Duduś powiększa przewagę. Módlmy się. Nasza ojczyzna zmierza ku przepaści. 24 maja Duduś. Jesienią karzeł. Wszystko w rękach PiS. Pora się pakować.
Jak trowga to do Boga. I dobrze. A jeszcze lepiej, jak do Boga odwołuje się lewak, który podobno nie wierzy w Niego.
Moi drodzy, teraz czeka nas pokaz prawdziwej "miłości" ze strony polityków PO i mendiów. Ich prawdziwe oblicze ukaże się w całej okzałości. Wyciągajcie mądre wnioski.
Jaka jest róznica między PO a PiS? Bradzo prosta, a najlepiej widać ją na przykładzie karania lekarzy. Politycy PO do znudzenia powtarzają "Duda C H C I A Ł karać lekarzy za in-vitro". Tymczasem rzeczywistość jest taka, że to PO karze lekarzy, którzy odmawiają wykonania zabiegów aborcji. Politycy PO nieustannie przypisują politykom PiS złe intencje a sami po prostu robią to, o co posądzają opozycję.
PISdzielce pałają jednakową miłością, a może nawet głębszą, bo utwardzaną i uświęcaną przez rozgłośnię ojca grzybka.
Kukiz odpadł i upadła idea JOW. POPIS na to by nie poszedł nigdy w życiu. To by oznaczało, że partie może by zostały, ale ludzie zostaliby wymienieni. Nie pójdę na druga turę, albo jak pójdę to oddam głos nieważny. Po cichu będę kibicował Dudusiowi, ale nie przemogę się, żeby mu krzyżyk postawić, bo nie uważam go za "pozytywnego" polityka.
Kukiz odpadł i upadła idea JOW. POPIS na to by nie poszedł nigdy w życiu. To by oznaczało, że partie może by zostały, ale ludzie zostaliby wymienieni. Nie pójdę na druga turę, albo jak pójdę to oddam głos nieważny. Po cichu będę kibicował Dudusiowi, ale nie przemogę się, żeby mu krzyżyk postawić, bo nie uważam go za "pozytywnego" polityka.
betonowy ja wychodzę z tego samego założenia. Nie zamierzam opowiadać się za kimkolwiek w 2 turze. Straszne jest natomiast to, że In Vitro i aborcja jest straszakiem dla mniej rozgarniętej części społeczeństwa. Zarówno PO jak i PIS na swoją modłę tłumaczą "ciemnemu ludowi" jacy to źli są przeciwnicy, dla mnie to jeden pies czy wygra komorofski czy dooda.
Oprócz Duduś może wygrać - HYdE PaRK przeczytaj również:
To już przesada
Fajny filmik
Znowu zaskoczony prezydent
Nie dla PSL
Teatr Komorowskiego
POLSKA może wygrać
Państwo policyjne
Conchita Wurst w Polsce
Bezpieczeństwo? Ha, ha, ha...
Weźmiesz na wybory swój długopis?
Prymas na prezydenta!