Bywacie czasem podrywane w terenie?
Nie wszyscy klienci to śmierdzące żule. Nie wszystkie socjalne to utuczone świnki więc pytam bo pogoda coraz lepsza i coraz częściej będziecie zakładały bardziej skąpe stroje. Jedne pokażą figurę a inne oponki i golonka:D
Mnie się kiedyś bardzo podobała taka jedna klientka. Nigdy nie zapomnę tych oczu:)
Podryw środowiskowy
Re: Podryw środowiskowy
a ja tam lubię golonka i oponki...
Mnie tam jedna klientka w prześwitującej bieliźnie przyjmowała (na codzień trudniła się nierządem a ja chamsko ją rano nachodziłem i jeszcze strój służbowy miała).
inna cycki pokazywała (karmiła sobie nieskrępowanie).
Była też jedna co w majtkach chodziła (góra była, dół niekompletny)
Wszystkie dość młode.
Zainteresowania mojego jednak nie wzbudziły
Mnie tam jedna klientka w prześwitującej bieliźnie przyjmowała (na codzień trudniła się nierządem a ja chamsko ją rano nachodziłem i jeszcze strój służbowy miała).
inna cycki pokazywała (karmiła sobie nieskrępowanie).
Była też jedna co w majtkach chodziła (góra była, dół niekompletny)
Wszystkie dość młode.
Zainteresowania mojego jednak nie wzbudziły
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ares jestem zniesmaczona w jaki sposób opisujesz i spostrzegasz swoich klientów-więcej nie ma sensu pisać-szczeniackie zachowanie-tyle w tym temacie.
Pracowników a nie klientów.
Zawsze jak przechodze koło mopsu to czuję zapach ciasta lub pizzy. Moja koleżanka jak zaczynała miała ładną figurę. Po 5 latach "ciężkiej" pracy wygląda jak Grycanka. Zacznijcie sie ruszać. To dla waszego dobra.
Zawsze jak przechodze koło mopsu to czuję zapach ciasta lub pizzy. Moja koleżanka jak zaczynała miała ładną figurę. Po 5 latach "ciężkiej" pracy wygląda jak Grycanka. Zacznijcie sie ruszać. To dla waszego dobra.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Powiedzmy,że to miałeś na myśli...-nie oceniam już,bo skoro nie znam Cię więc nie mogę stwierdzić jakim człowiekiem jesteś.
To tak jak z tą Panią ,,Grycanką" -może całkiem przyjemnym i życzliwym człowiekiem jest i nie raz Ci pomogła bądz pomoże.Chyba zjem sobie własnie kawałek ciasta
To tak jak z tą Panią ,,Grycanką" -może całkiem przyjemnym i życzliwym człowiekiem jest i nie raz Ci pomogła bądz pomoże.Chyba zjem sobie własnie kawałek ciasta

Oprócz Podryw środowiskowy - HYdE PaRK przeczytaj również:
POLSKA może wygrać
Państwo policyjne
Conchita Wurst w Polsce
Duduś może wygrać
Bezpieczeństwo? Ha, ha, ha...
Weźmiesz na wybory swój długopis?
Prymas na prezydenta!
Grozi i straszy
przegięcie
Gdzie jest mój/nasz Adam??
Prawdziwy szok