duplikat osoby - pomost std

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~Tomek

Re: duplikat osoby - pomost std

Post autor: ~Tomek »

Klikam okresy - tu robisz błąd.
Jak napisałem wyżej bezpośrednio zmieniasz datę od na liście członków dostępnej na zakładce Członkowie. Albo usuwasz osobę z rodziny przez przycisk Usuń. Albo zmieniasz wspólne gospodarowanie też bezpośrednio na liście.

Przycisk Okresy jest do przeglądu lub korygowania zamkniętych okresów, a bieżący zmieniasz zawsze bezpośrednio na oknie rodziny.

pozdrawiam
~ja

Post autor: ~ja »

nie chce zmienić daty od a do ... a na zakładce członkowie nie ma lub nie widze do
~Tomek

Przez Usuń.
~ja

tak... już usunełam z rodziny tą niewłaściwą a dodałam właściwą... zobaczymy jak dalej pójdzie
~Tomek

Jak się nie będą pokrywać okresy to się uda.
~ja

zastąpić nadal się nie chce... :( ale chyba to zostawie póki co... ta z niewłaściwym PESEL jest zostawiona bez rodziny
~Tomek

A jaki komunikat?
~ja

ostrzeżenie, że nie udało się z uwagi na okresy przynalezności własnie
~Tomek

Proszę prześlij mi na [email protected] rysunki okien z okresami przynależności obu osób (z listy osób, przez przycisk Przynależność do rodzin). Spróbuję coś poradzić.

Lepiej nie czekać z usunięciem duplikacji, bo jak Cię podłączą do CBB to będzie znacznie trudniej.
~ja

poszły zrzuty :)
ODPOWIEDZ