duplikat osoby - pomost std
Re: duplikat osoby - pomost std
Klikam okresy - tu robisz błąd.
Jak napisałem wyżej bezpośrednio zmieniasz datę od na liście członków dostępnej na zakładce Członkowie. Albo usuwasz osobę z rodziny przez przycisk Usuń. Albo zmieniasz wspólne gospodarowanie też bezpośrednio na liście.
Przycisk Okresy jest do przeglądu lub korygowania zamkniętych okresów, a bieżący zmieniasz zawsze bezpośrednio na oknie rodziny.
pozdrawiam
Jak napisałem wyżej bezpośrednio zmieniasz datę od na liście członków dostępnej na zakładce Członkowie. Albo usuwasz osobę z rodziny przez przycisk Usuń. Albo zmieniasz wspólne gospodarowanie też bezpośrednio na liście.
Przycisk Okresy jest do przeglądu lub korygowania zamkniętych okresów, a bieżący zmieniasz zawsze bezpośrednio na oknie rodziny.
pozdrawiam
nie chce zmienić daty od a do ... a na zakładce członkowie nie ma lub nie widze do
tak... już usunełam z rodziny tą niewłaściwą a dodałam właściwą... zobaczymy jak dalej pójdzie
zastąpić nadal się nie chce...
ale chyba to zostawie póki co... ta z niewłaściwym PESEL jest zostawiona bez rodziny

ostrzeżenie, że nie udało się z uwagi na okresy przynalezności własnie
Proszę prześlij mi na [email protected] rysunki okien z okresami przynależności obu osób (z listy osób, przez przycisk Przynależność do rodzin). Spróbuję coś poradzić.
Lepiej nie czekać z usunięciem duplikacji, bo jak Cię podłączą do CBB to będzie znacznie trudniej.
Lepiej nie czekać z usunięciem duplikacji, bo jak Cię podłączą do CBB to będzie znacznie trudniej.
Oprócz duplikat osoby - pomost std - Oprogramowanie przeczytaj również:
Sklab ZBC
Dziecko 0-7 lat w programie a uczniowie do czasu ukończenia szkoły ponadgimnazjalnej
Help do Pana Tomka
Panie Tomku pomocy!!!!!!!!!
LEXLegislator
DOŻYWIANIE - POMOST - PILNE
dodatek energetyczny
decyzje dot. posiłku
kwalifikacja wniosku
Problem z nazwami rodzin
MPiPS-05
Dowóz posiłku- do Pana Tomka
Jak dodaś asystenta do pomost std
Błędy w ZC