dwa mieszkania - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 30 mar 2016, 11:23

pani posiada dwa lokale własnościowe jeden to domek jednorodzinny i drugie mieszkanie własnościowe w blokach gdzie zamieszkuje, na który chce złożyć wniosek na dodatek. Czy nie przeszkadza że posiada dwa mieszkania
iza5

Napisano: 30 mar 2016, 13:19

Moim zdaniem przeszkadza, ma dwa lokale mieszkaniowe. Może dom sprzedać badŻ mieszkanie. A Z JAKICH FUNDUSZY UTRZYMUJE TE DWA LOKALE? DM należny traktować jako pomoc pieniężną realizowaną z funduszy publicznych na rzecz zmniejszenia wydatków mieszkaniowych dla rodzin uzyskujących niskie dochody. Także wydaje mi się ze tu będzie rażąca dysproporcja i decyzja odmowna.
ABS

Napisano: 30 mar 2016, 13:20

Skoro ją stać na domek i mieszkanie w bloku to z jakiej racji dodatek mieszkaniowy? :roll: zrobić wywiad
xxyyzz

Napisano: 31 mar 2016, 8:03

zgadzam się z wami tez chciałam decyzje odmowna ale zadzwoniłam jeszcze do innej gminy i pani powiedziała ze to nie przeszkadza i daje dodatek na mieszkanie w którym zamieszkuje, totalna głupota. Robię odmowe
iza5

Napisano: 31 mar 2016, 9:25

iza5 że głupota to fakt ale czy SKO utrzyma Ci decyzję to już inna inszość :lol:
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem