Witam, Pani wysłała 2 wnioski elektroniczne, oba niekompletne. Po rozmowie telefonicznej przyszła i uzupełniła wniosek, karty zostały przyznane na jeden wniosek. Jak załatwić drugi? Czy zrobić bez rozpatrzenia? proszę o jak najszybszą odpowiedź, ponieważ kończy mi się czas na załatwienie sprawy.
z tego co dotychczas zostało mi w pamięci, to nie wiem jak postąpić w tym przypadku, ktoś powinien zgłosić się do ministerstwa i poinstruować nas co z takim cóś robić
Z koleżanką "odziedziczyłyśmy" KDR i same musimy sobie radzić, nie ma mowy żebyśmy pojechały na jakiekolwiek szkolenie niektóre przypadki, sytuacje potrafią przyprawić o zawrót głowy..
przynajmniej jesteście we dwójkę, ale i tak wam kukułcze jajo ktoś podrzucił , na tym forum znajdziecie dużo informacji w temacie, forum mi osobiście bardziej pomogło niż szkolenie, które też są różne
Witam, w związku z kończącym się terminem rozpatrzenia sprawy postanowiłam zadzwonić na HELP DESK, Pani podpowiedziała jak załatwić sprawę - poz zatwierdzeniu wniosku (znajdował się we wnioskach roboczych) należało wybrać opcję "zmień status sprawy - zakończ bez rozpatrzenia". Uf, kamień z serca mi spadł