Witam. Mam taką sprawę a mianowicie: w kwietniu Pan zadzwonił do nas z informacją, że złożył wniosek w formie elektronicznej jednak po tygodniu nie dotarła do niego karta w formie elektronicznej. Przestraszona sprawdzam system (z resztą codziennie sprawdzam) jednak do mnie nie wpłynął jego żaden wniosek. Skoro nie wpłynął wniosek elektroniczny Pan postanowił, że złoży w formie papierowej i tak też uczynił. Wniosek złożony, obrobiony i po sprawie. Ku mojemu zdziwieniu w zeszłym tygodniu w systemie wpłynął wniosek Pana z kwietnia. Co zrobilibyście w takiej sytuacji prawnie i w systemie?
Wpłyną wniosek z datą kwietniową??? czy z aktualną ?? trochę to dziwne?? Bo po drodze przez 6 miesięcy na pewno coś wpływało elektronicznie??
więc procedura standardowa wycofanie wniosku drugiego(ten co wpłyną ostatni)związku z tym, że wniosek jest i jest już wydana decyzja pozytywna i umorzenie postępowania
Oczywiście że wnioski wpływały i wpływają na bieżąco. Wniosek zaczytał się z datą kwietniową. Dla mnie to też dziwne, nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Dziękuję za pomoc.